Saudkova manželka zůstává v klidu? Jan potvrdil »levobočka«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Saudkova žena zůstává v klidu? Jan potvrdil nejmladšího »levobočka«!

Jan Saudek s rodinou
Jan Saudek s rodinou (Korff/ Roman Sluka )

Světoznámý fotograf vyrazil po delší době do společnosti. A opět vzbudil velký rozruch. Přiznal totiž, že má půlročního potomka. Jenže nikoliv s Pavínou Saudkovou (41), která je jeho zákonitou manželkou.

Jan Saudek (86) si zkrátka milostné avantýry neodpustí ani v pokročilém věku, kdy už jsou jeho vrstevníci šťastní jen za to, že si zvládnou obstarat základní potřeby. Fotografova vitalita je dech beroucí! Protože plodit děti po osmdesátce, navíc ještě s milenkou, to je vážně výkon! „Mám teď na Slovensku dítě, Jonatána, před týdnem mu bylo půl roku,“ překvapil redakci Super.cz nečekaným přiznáním. S manželkou Pavlínou má přitom děti tři, nejmladší „manželské“ dceři Josefíně je 6 let.

Statečná manželka

Saudkova manželka Pavlína ale podle webu Blesk.cz tuto situaci přijímá s neuvěřitelným nadhledem. „Já jim u toho nesvítila, já u toho nebyla,“ smála se prý a dodala: „Ale vlastně co. Díky za každý nový život. Hlavně ať je dítě šťastné. Tak jako jsou naše děti se svým otcem. Pro nás se přece nic nezměnilo,“ shrnula tuto situaci, z níž by se každá druhá zhroutila.

Nejzajímavější fotograf všech dob: Jan Saudek

Video se připravuje ...

Neúnavný ploditel

Bohémský milovník žen se nikdy netajil tím, že potomků má tolik, že je ani nespočítá. A ne vždy jsou jejich osudy zrovna šťastné. „Moje děti odrostly, jsou v penzi nebo skončily sebevraždou. Dětí je plný barák. Kdysi jsem dceři koupil čtyřpatrovou vilu a je to plné malých dětí. Vidět ty malé děti je velice povznášející, protože jsou úplně blbý. A nějaký starý dědek, který na ně přispívá, je vůbec nezajímá. Ale takový jsem byl i já, kdysi dávno,“ zkonstatoval realitu svého života fotograf.

Jan Saudek slaví 86. narozeniny: Nikdy se nebál provokovat a pohoršovat

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
4. 7. 2021 • 09:39

Tento pán už je trapný, jestli si myslí, jak mu to šlape, tak já se těm ženám divím a manželce také, ale dnes se tomu k... říká polyamorie, podle mne je to hnus.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.