18 let se Saudkem! Byla jsem mladá a blbá, kaje se Pavlína | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

18 let se Saudkem! Byla jsem mladá a blbá, kaje se Pavlína

Jan Saudek se svou ženou Pavlínou v talk show 7 pádů Honzy Dědka
Jan Saudek se svou ženou Pavlínou v talk show 7 pádů Honzy Dědka (Karel Kopáč, FTV Prima)

Charismatický fotograf Jan Saudek (86) vždy uměl ženy natolik okouzlit, že mu po celý život padaly k nohám. Výjimkou není ani jeho současná manželka Pavlína (41), která se vedle českého Don Juana naučila žít. Musela však sama se sebou uzavřít jisté kompromisy.

„Tatínek má slečny, maminka sedí doma, slečny ani muže nemá,“ cituje Lifee.cz Pavlínu Saudkovou, která se touto kulantní větou pokouší do složité situace zasvětit své děti. S Janem Saudkem je téměř osmnáct let a za tu dobu se již dokázala smířit s jeho osobností, nad níž mnozí kroutí hlavou. Stejně tak se ale po několik let koukala veřejnost skrz prsty i na samotnou Pavlínu. „Už jsem se naučila chodit po nákupních centrech a tvářit se mile. Člověk nikdy neví, kdo se na něj dívá," vysvětlila Miluši Bittnerové v rozhovoru pro Lifee.cz.

Když se však Pavlína dívá zpětně na to, s jakými očekáváními šla do vztahu s o jednou tolik starším mužem, všímá si svých tehdejších naivních představ. „Já vždycky říkám, že jsem byla mladá a blbá. Bylo mi 24 a myslela jsem si, že všechno vím. Nevěděla jsem teda nic, ale nad tím jsem nikdy nepřemýšlela," přiznává Saudková, dříve Hodková.

Pavlína Saudková: Nemanželské dítě fotografa jí překvapilo!

Video se připravuje ...

Kdo ví, zda by hovořila stejně, kdyby temperamentního fotografa nepotkala. Život s Janem Saudkem ji dozajista vyškolil. „Když se na něj dívám jako na fotografa, tak je hezké brát ho jako génia a uznávat ho. Potom se na něj dívám jako na manžela, tam už to občas trošku pokulhává," řekla na rovinu Pavlína Saudková s tím, že je za všechny ty roky ráda.

Plodný fotograf Jan Saudek (86): Nejnovějšího syna (1) nikdy neviděl! Další dítě nepopírá

Video se připravuje ...

Naučila se totiž pracovat se žárlivostí a smířila se s faktem, že nic nemusí trvat věčně. „Říkala jsem si, že když se vrací, tak je všechno v pořádku a nic to neznamená. Na druhou stranu, jsem připravená také na to, že může přijít kterákoliv slečna a on se vrátit nemusí," dodává smířeně Pavlína Saudková.



Přečtěte si
miroslava13
16. 8. 2023 • 13:28

já bych ho spíš nechala vyšetřit u psychiatra, zda nemá stařeckou demenci...Jak líčil početí posledního potomka...směšné! Jedině že by použil stříkačku.

-bello-
5. 3. 2022 • 16:13

Saudek je v oboru vynikající.Šárka Saudková, která ho okradla a fotí tak, že ho kopíruje je odporná blbka.Říká si Sára.
Tato Pavlína je trapná taky, žít s dědou a k tomu být na 2. koleji je něco
Saudek, kterýho jsem obdivovala má u mě stopku.
Přiznal se, že jeho dcera , ex-feťačka s ním chtěla zkusit sex.A on to dal.Incest je něco, z čeho normální člověk zvrací.

dejavu26
4. 3. 2022 • 14:50

Věděla velmi dobře, jaký Saudek je, jakou má minulost i kolik mu je, informací o tom měla mraky a ve 24 letech už byla schopná si to srovnat v hlavě, do čeho jde. Tohle je omluva pro 14letou retardovanou dívčinu. Je mi líto těch jejich dětí.

mbmb
3. 3. 2022 • 05:31

V nadpisu vše ok ,stačil dodatek a zůstala jsem

Alva
2. 3. 2022 • 18:58

Asi tomu nerozumím,ale nadpis sedí, já bych to nedala a řeči p.Saudka o tom, jaký je muž ve svém věku jsou úsměvné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.