Děsivá hrozba Jana Saudka: Skončí Pavlína i s dětmi na ulici? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Děsivá hrozba Jana Saudka: Skončí Pavlína i s dětmi na ulici?

Manželka Jana Saudka Pavlína Saudková s dětmi u vody.
Manželka Jana Saudka Pavlína Saudková s dětmi u vody.  (showpix.cz)

Pavlína Saudková (41) tvoří s fotografem pár už 17 let. Ač se po celou dobu musela vyrovnat s jeho přelétavým stylem života, ona by mu prý nemohla zahnout ani jednou!

„Jan je žárlivý, což je trochu paradox. Tvrdí, že by nevěru nesnesl a že by mě asi vyhnal i s dětmi. Je to trochu nevyrovnaný přístup,“ šokovala Pavlína Saudková v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS.

7 pádů Honzy Dědka: Šokující zpověď Jana Saudka: Mám dítě s lesbou!

Video se připravuje ...

„Zažila jsem toho docela dost. V jednu chvíli mě z toho vysvobodily děti, na které jsem se začala vymlouvat, že s nimi musím být a nemusela jsem být svědkem jeho avantýr. Je jednodušší to nevědět,“ přiznala maminka tří Janových potomků.

Jan Saudek slaví 86. narozeniny: Nikdy se nebál provokovat a pohoršovat

Video se připravuje ...



Přečtěte si
babapsi
16. 11. 2021 • 19:37

nedávno jsme shlédla rozhovor paní Pavlíny na Seznamu,dost jsem se divila,že Jana,byť skrytě,přece jen pomlouvala,což skončilo tím,že rozhovor byl stažen a nelze ho dohledat,divím se,že paní,která s takovým člověkem žije plno let a zná ho,si dovolila takových kritik,no asi už ho má plné zuby,bylo to od ní hloupé,a patrně za to trpí,možná se Jan opravdu na..re a vyhodí ji, je prostě blbá...

-bello-
9. 11. 2021 • 22:26

Pavlínka je neskutečně blbááááááááááááá !
Ona ani ta jeho Šárka, která si začala říkat Sára a přihodila k tomu Saudková nebyla nic moc, ty její řeči se poslouchat nedají a že vyměnila Saudka za jeho syna není taky zrovna norma v zdravé rodině, ale kradla a vystavuje jeho tvorbu za svou a kopíruje , to je drzá pecka!
Jediné čím mě přišpendlí ona k pozornosti je to její odfukování mastné " lokny " co jí visí přes oko, ta druhá mě přišpendlí pohledem na obézní tělo, které si po těch jeho avantýrách lehne do postele a nechá se Saudkem oplodňovat dál, jakoby se nech­umeli­lo.Bl­éééé­éé

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.