Saudkova manželka v šoku: Děsivá prosba od milenky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Saudkova manželka v šoku: Děsivá prosba od milenky!

Jan Saudek se svou manželkou Pavlínou Saudkovou.
Jan Saudek se svou manželkou Pavlínou Saudkovou. (Foto: Aha! - ara)

Hvězdný fotograf Jan Saudek (84) nepřestává překvapovat. Přestože má vedle sebe úžasnou partnerku, o které hovoří jako o pravděpodobně nejlepší ženě jeho života, svých milenek se jen tak nevzdá, a pokouší se jim splnit jakékoliv jejich přání.

Spousta mužů v jeho věku tráví čas u domácího krbu a užívá si vnoučat, ale Saudek se stále chová jako zamlada. Přestože s manželkou Pavlínou je již několik let, milenky střídá jak na běžícím pásu. Pavlína se za ty léta naučila všechny excesy Janovi odpouštět, a možná to je ten důvod, proč spolu stále jsou.

A trpělivost má vyloženě svatou, jak jinak si totiž vysvětlit jeho poslední dva přešlapy. V rozhovoru pro Český rozhlas dle týdeníku Sedmička Saudek šokoval hned dvakrát. Zaprvé řekl, že svůj snubní prstýnek, který měl sloužit jako symbol nekonečné lásky mezi ním a Pavlínou, věnoval některé ze svých milenek. Zadruhé přiznal, že jednu ze svých milenek chce mít také u svého smrtelného lože.

"Já mám přítelkyni, slovenskou dívku, která má tři akademické tituly, a ona mi řekla, že požádá moji ženu, aby se mnou směla být, až budu umírat,“ řekl kontroverzní fotograf. Jiná žena by asi tuhle nevšední prosbu rovnou zavrhla, Pavlína se ale zachovala jinak.

„Když jsem to své ženě říkal, když jsem jí tlumočil žádost o tuto podivnou výsadu, tak vykřikla: 'Ale já přece vím, co mám dělat!' To je úžasné. Je to úžasné, protože mě obyčejně ženské opouštěly. Pro nevýkonnost, ulhanost… Myslím, že jsem na závěr života měl velké štěstí,“ svěřil sedle týdeníku Sedmička Saudek.

Na video s Janem Saudkem se můžete podívat zde:



Přečtěte si
mhnzsphlb@...
8. 7. 2019 • 10:38

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

jiie@...
6. 7. 2019 • 22:35

Kursové sázky - Tenis, spolehlivé info.
http­s://ne­tese­.blog­spot­.cz/

1pravda1
6. 7. 2019 • 09:20

On je neskutečný sebestředný hulvát, co střídá milenky, neví kolik má dětí, dělá ostudu dětem, Pavlína jeho žena byla celá strachy, když byla těhotná, aby domů nedotáhl nějakou pohlavní nemoc. Ale on je tlustá bachyně, co si normálního chlapa nenajde, tak si tak trpí, chudáci děcka. On je odpoledne s milenkami, v noci se opije na mol... jak říkal, nejvíce peněz dává do chlastu. Pavla nemá žádnou hrdost, že ho na sebe nechá vlézt a neví, co domů přitáhl. On se vlastně nezměnil, tak věděla, co si bere, kromě toho je šílený žárlivec, on smí všechno, ona nic.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.