Saudkova vzdělaná milenka ze Slovenska: Pavlu požádá o mrazivou výsadu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Saudkova vzdělaná milenka ze Slovenska: Pavlu požádá o mrazivou výsadu

Jan Saudek se svou čtvrtou manželkou Pavlínou
Jan Saudek se svou čtvrtou manželkou Pavlínou (Profimedia)

Jejich manželství se rozhodně neodvíjí tradiční formou. Jan Saudek (84) se nikdy netajil svou slabostí pro kypré dámy, které si užívá navzdory vysokému věku. Jeho manželka Pavla (39), s níž má tři děti, mu to celé roky toleruje. Ale že mu odpustí i takový exces?

Světově proslulý fotograf osobitých aktů se nebojí svěřit i s detaily ze soukromí, které jsou těžce za hranou. Jak uvádí magazín Sedmička, v rozhovoru pro Český rozhlas zaskočil moderátora a nejspíš i posluchače hned dvakrát. Zaprvé prý bez skrupulí přiznal, že svůj snubní prsten, který měl symbolizovat věčnou lásku mezi ním a ženou Pavlou, věnoval jedné ze svých milenek.

Druhým šokem následně bylo, když otevřeně prohlásil, že by chtěl mít jednu ze svých milenek dokonce i u smrtelného lože. „Já mám přítelkyni, slovenskou dívku, která má tři akademické tituly, a ona mi řekla, že požádá moji ženu, aby se mnou směla být, až budu umírat. Když jsem to své ženě říkal, když jsem jí tlumočil žádost o tuto podivnou výsadu, tak vykřikla: ,Ale já přece vím, co mám dělat!" To je úžasné. Je to úžasné, protože mě obyčejně ženské opouštěly. Pro nevýkonnost, ulhanost… Myslím, že jsem na závěr života měl velké štěstí,“ uvedl Saudek. Je pravda, že jeho manželka musí mít stoprocentně svatozář!

Jan Saudek přiznal, že jeho nejoblíbenější filmovou produkcí je pornografie: 



Přečtěte si
jujpetr
17. 6. 2019 • 10:34

----------------Naajítt nahe zeeny ve vaší oblasti na toto : ito.mx/zeny

mejlika
17. 6. 2019 • 08:50

baronessa ... bohužel vy máte PROBLÉM s pochopením psaného textu, akorát, že o tom nevíte! Ano, p.Saudek je sice "zvláštní", ale osobnost rozhodně je Jeho žena zřejmě ve svém povolání také, dále i jako matka bude skvělá. Ale jako žena není rozhodně normální. Kapišto??? Howgh!!!

jackpot
16. 6. 2019 • 22:02

Starý kašpar!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.