Saudek se uzavřel před světem: On se proměnil, děsí Pavlína | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Saudek se uzavřel před světem: On se proměnil, děsí Pavlína

Premiéra filmu Pražské orgie: Jan Saudek
Premiéra filmu Pražské orgie: Jan Saudek (Herminapress)

Stáří člověk nezastaví a nakonec dožene i ty největší bohémy. Své o tom ví i fotograf Jan Saudek, jenž zanedlouho oslaví 88. narozeniny. Jak sama přiznala i jeho manželka Pavla, kdysi nezkrotný manžel dospěl do fáze, kdy se do ničeho nového již tolik nehrne.

Známý fotograf je krom svých působivých snímků znám i pro velmi kladný vztah k ženám. A protože jich za život vystřídal opravdu hodně, sám dle svých slov přesně netuší, kolik mu díky tolika románkům chodí po světě potomků. „Řekl bych, že jich mám tak patnáct nebo šestnáct,“ sdělil před dvěma lety deníku Blesk.

Plodný fotograf Jan Saudek: Nejnovějšího syna nikdy neviděl! Další dítě nepopírá

Video se připravuje ...

Jenomže i českého Casanovu dohnalo stáří, a tak mu na prohánění sukní nezbývají síly. „Nebudu lhát, toto jeho úsilí jemně polevilo. Jak mi kdysi někdo řekl, dostala jsem ho v tom nejlepším věku. Teď, v 88, to už není to, co to bylo na začátku našeho vztahu,“ přiznala v rozhovoru pro Super.cz manželka Pavla, která mu jeho románky vždy tolerovala.

Vzhledem k tomu, že za dva roky oslaví devadesátku, raději preferuje klid a soukromí před společenskými událostmi. Zdraví mu ale slouží. „On se proměnil. Vždycky byl tak trochu jezevec, nemá rád někam chodit. Přece jenom mu bude 88, tak už nechce nikam chodit, ani na své vernisáže. Ale že v 88 letech nemusí navštěvovat doktory, je malý zázrak. Zdravotně je na tom tedy dobře,“ dodala s klidem Saudková.

7 pádů Honzy Dědka: Šokující zpověď Jana Saudka: Mám dítě s lesbou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.