Saudková o manželových nevěrách: Takhle někdo může žít?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Saudková o manželových nevěrách: Takhle někdo může žít?!

Dnes mají manželé Saudkovi osmiletého Matěje, šestiletou Annu Marii a devítiměsíční Josefínu.
Dnes mají manželé Saudkovi osmiletého Matěje, šestiletou Annu Marii a devítiměsíční Josefínu. (Foto Aha! – Dana Kolářová, archiv Jana Saudka, ara)

S fotografem Janem Saudkem (86) žije již 18 let. Za tu dobu se Pavlína Saudková (41) naučila brát jeho úlety s nadhledem. Žárlivost ale nikdy zcela nevymizela. Jaký postoj nyní vede k bouřlivému životu svého manžela, jehož milenky se ho někdy odmítají vzdát?

Každý má v milostném životě odlišné potřeby, čehož si je vědoma i novinářka a šéfredaktorka magazínu o literatuře Pavlína Saudková, která se musela naučit žít s tím, že vždy nebude jedinou ženou svého manžela. Zatímco jiné ženy by to v její situaci již dávno zabalily, Pavlína tento fakt přijala a dokázala se nad něj povznést. Vše je o přístupu.

Pavlína Saudková: Nemanželské dítě fotografa jí překvapilo!

Video se připravuje ...

„Zrovna tenhle víkend jsem byla na nějakým psychoterapeutickým kurzu a terapeut tam říkal, že by možná všem vztahům velice prospělo, kdyby si každý na tom začátku řekl, že ten druhý může mít druhýho partnera, že to je normální, že se to asi pravděpodobně stane, a když se to nestane, tak je potom příjemně překvapen, než čekat, že je to ta velká láska na život a na smrt,“ cituje Saudkovou web eXtra.cz.

Že to musí být ona, kdo musí změnit svá očekávání, chce-li ve vztahu pokračovat, pochopila velmi rychle. Ke kompromisu ale nedošla ihned. „Mně strašně pomohly děti a to, že Jan se vždycky, ať už měl kohokoliv, takže se vždycky vrátil,“ prozradila v pořadu Na kafeečko. Recept na spokojené manželství neexistuje, a tak si i Saudkovi nastavili svá vlastní pravdila, kterým třeba ostatní nemusí rozumět, podstatné ale je, že jim samotným to takto vyhovuje.

Plodný fotograf Jan Saudek (86): Nejnovějšího syna (1) nikdy neviděl! Další dítě nepopírá

Video se připravuje ...

„Nevím, jestli to úplně stačí pro kvalitní, pevný vztah, ale mě to vlastně tak jako zklidnilo. Já jsem přestala žárlit nebo alespoň tak jako hrozně moc žárlit. A říkala jsem si, že když se vrací, tak je to vlastně všechno v pořádku, že to vlastně nic neznamená,“ vysvětlila Pavlína Saudkvá, která se nejednou setkala tváří v tvář s milenkami svého muže. „Tyhle ženy, které si myslí, že Jan bude s nimi, mě z duše nenávidí, což chápu. Já být na jejich místě, tak se taky nenávidím,“ dodala smířeně Pavlína Saudková.



Přečtěte si
ovoce111
15. 2. 2022 • 13:46

Prase Saudek spal i s dcerou, měl být tehdy v kriminále, ne že je z něj celebrita. Morálka rovná žumpě, jaký šel, takovou potkal. Asi to jeho ženě vyhovuje, pak je otázka, který z nich je větší odpad.

1pravda1
14. 2. 2022 • 21:49

V podstatě žijí odděleně ve dvou patrech, zřejmě jen kvůli dětem a soucitu ke starému pánovi, když už je to po těch letech tak nějak asi jedno, pamatuji si, jak v nějakém rozhovoru řekla, že jí bylo z něho zle, když byla těhotná a on ji stále podváděl a že měla obrovský strach, aby ji nenakazil, milenky střídal často. No tak má paní kachní žaludek a neváží si sama sebe ani svého zdraví, ani zdraví dítěte v ní - že denně přesvědčuje sama sebe, že je to v pořádku - no tak není, jen se s tím smířila, časem jí bude špatně i samé ze sebe tím, co na sobě dovolila jemu. Řekla, že kdyby byla nevěrná ona jemu - on ji okamžitě opouští, takže to rozhodně není domluva. On si sám sebe váží a ji ponižuje a ona se ale nechá evidentně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.