Dítě na cestě u Saudka? Manželka promluvila o těhotenství | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dítě na cestě u Saudka? Manželka promluvila o těhotenství

Jan Saudek s rodinou
Jan Saudek s rodinou  (Korff/ Roman Sluka )

Kontroverzní fotograf Jan Saudek už sice oslavil osm a osmdesáté narozeniny, na životním elánu mu to ale neubralo. I když se v poslední době už tolik neobjevuje ve společnosti a podle jeho ženy polevil i jeho zájem o dámy, pár by se nebránil vychovat další dítě. 

S manželkou Pavlou má Jan Saudek tři děti, po světě mu ale běhá potomků více a čas od času vypluje na povrch, kdo je jejich biologický otec. Saudek se totiž nikdy netajil svou zálibou v ženách všech tvarů a popíráním monogamie.

Poslední manželka, novinářka Pavlína, se na jeho eskapády dívala vždy s nadhledem. „No tak nebylo to tak úplně lehké vždycky, ale v jeden moment jsem si řekla, že ty ženy kolem nic moc neznamenají, že on se vždycky vrátí," vyjádřila se Saudková pro Super.cz.

Plodný fotograf Jan Saudek (86): Nejnovějšího syna (1) nikdy neviděl! Další dítě nepopírá

Video se připravuje ...

Statečně přijala i fakt, že má Saudek na Slovensku sotva tříletého potomka. „Díky za každý nový život. Hlavně ať je dítě šťastné. Tak jako jsou naše děti se svým otcem. Pro nás se přece nic nezměnilo,“ vyjádřila se tehdy pro Blesk. 

V jednom z posledních rozhovorů podala vyjádření, že i ona sama by si ještě další děti dokázala představit. „To je otázka, kterou mám ráda, a ráda odpovím, že ano. Dokážu si představit jedno, dvě, tři, ale myslím si, že mi ubíhá čas, že tam už příliš příležitostí není a nechci se rouhat, mám tři zdravé děti, a to je dost v rámci štěstí. Za tři jsem ráda, ale kdyby bylo čtvrté, páté, šesté, tak se nebudu bránit,“  řekla redakci Super.cz. 

Další covid ve Stardance a ČT mlčí! A Saudek má ročního syna, kterého neviděl

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.