Sekta u Kopty doma?! Dcery jsou pescetariánky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sekta u Kopty doma?! Dcery jsou pescetariánky!

Dcery Františka , Jana, manželka herečka Simona Vrbická a Václav Kopta.
Dcery Františka , Jana, manželka herečka Simona Vrbická a Václav Kopta. (M. Přibyl a profimedia.cz)

Na červenou pohovku v talk show Jana Krause (67) tentokrát usedl herec a hudebník Václav Kopta spolu se svými dvěma dcerami. Ačkoli se s lidmi rád dá do řeči, své dcery nezastínil a naopak se snažil spíše se upozadit.

Zatímco starší dcera Františka se rozhodla studovat na Vysoké škole ekonomické obor Art management, mladší Jana zvolila konzervatoř, kde se věnuje populárnímu zpěvu. Tato volba rodiče příliš neohromila, nakonec si ale školu prosadila, jak sama uvedla Jana alias Leeloo (umělecké jméno, pozn. red.).

Václav Kopta nicméně přiznal, že jakožto dcera herce a hudebníka neměla k tomuto oboru daleko, přestože tatínek z této volby nadšený nebyl. „Pokud tuhle chybu uděláme a děti se objeví v zákulisí divadla nebo na nějakém natáčení, nemůžeme si pak už nikomu stěžovat, že jiskra přeskočila. Je to tím prostředím,“ tvrdí Václav Kopta, jak psal web iDnes.cz.

Máme rádi Česko: Prasklo tajemství Václava Kopty!

Video se připravuje ...

Momentálně bydlí celá rodina v jednom domě, o soukromí tam každopádně není nouze. Co ovšem tatínek snáší hůře, je dieta, kterou obě dcery dodržují. Jsou totiž pescetariánkami, tedy volí vegetariánskou stravu a co se masa týče, konzumují pouze ryby. „Léta už jsem kvůli téhle vaší debilní dietě neviděl prasátko,“ posteskl si Václav Kopta.  „Už mi z těch ryb rostou šupiny,“ dodal v závěru tématu.

Herec je nicméně rád, že má své dcery stále doma. Stěhování ještě není na programu dne, jelikož dcery s partnery do takové fáze vztahu ještě nedošly. „Zatím to vždycky tak rychle skončilo, že do toho ani nechci tahat rodinu,“ vysvětlily obě s úsměvem.

Karlos SHOW o Dakaru: Macíkova jména pro kamiony, Kopta zvládne traktor

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.