Petr Haničinec (†77) 24 hodin po smrti - Strašný podraz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Petr Haničinec (†77) 24 hodin po smrti - Strašný podraz!

Petr Haničinec
Petr Haničinec (ČTK)

PRAHA – Téměř čtyřicet let rozdával ve středu zesnulý herec Petr Haničinec (†77) radost divákům svého domovského Divadla na Vinohradech. To se mu teď po jeho smrti pěkně odvděčilo! Takový strašný podraz si naše herecká legenda nezasloužila! „Žádnou vzpomínku na něj nechystáme, před smrtí byl členem konkurenčního divadla,“ nese se šokující informace z Vinohrad!

„Smuteční rozloučení s panem Haničincem v Divadle na Vinohradech nechystáme. Jistě, kdo potřeboval do nekrologů naši archivní fotografii, tak jsme mu ji poskytli, ale jinak pan Haničinec od roku 1999 nebyl členem našeho souboru. Spíš se ptejte v Divadle na Fidlovačce, kde působil naposled,“ zbavuje se zodpovědnosti ústy své mluvčí Zuzany Paulusové vinohradská divadelní scéna. Ovšem ani lidé z Fidlovačky herce a senátora Tomáše Töpfera nebyli sdílnější. „O tom může mluvit jen pan ředitel a ten zkouší,“ dozvěděli jsme se. Možná, že jedinou možností pro obdivovatele zesnulého herce, jak se s ním rozloučit, tak nakonec bude pouze pohřeb naplánovaný na příští pátek v Bratronicích.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.