Tohle "kámoška" Brodské přepískla: Tereza ji odstřihla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Tohle "kámoška" Brodské přepískla: Tereza ji odstřihla!

Tereza Brodská
Tereza Brodská (Foto Aha! – Martin Hykl, herminapress.cz, ara)

Čeho je moc, toho je příliš. Kamarádka Terezy Brodské (53) asi neví, kde jsou hranice a tak herečka musela zasáhnout a využít možnost blokace.

Přítelkyně hvězdy Slunečné přestřelila poté, co jí napsala opravdu zvláštní komentáře ke snímkům. Každý má na určité věci určitý názor, ale někdy je opravdu udivující, co někteří lidé dokážou vypustit z úst, nebo jako v tomhle případě napsat na sociální síti.

„Kamarádka: Docela hezký fotky tam dáváš… A pak pokračovala: Ale některý bys mohla vylepšit! Já: Jak jako? Kamarádka: Nóóó, třeba existujou filtry nebo úpravy, některý fotky máš i trochu rozmazaný, a pak pořád ten Konrád (pes), dej tam i nějaký oblečení nebo co jsi uvařila, vždyť tak dobře vaříš... A pak to přišlo! Kamarádka: A pak holka, já ti nevím, ale nejsi na některý rádoby vtipný videa uz trochu ,starší‘? Víš, myslím to s tebou dobře, ale měla bys ten IG mít už trochu adekvátní svému věku. Ti lidé to mají radši!!!!!!“ vylíčila nechtěné rady a zbytečné komentáře kamarádky Brodská podle Blesku.

Upřímná Tereza Brodská: Proč přibrala 10 kilo? A jak je na tom máma Brejchová?

Video se připravuje ...

„Chtěla jsem kamarádce vysvětlit, že měnit se už nebudu a svůj instagram taky né, že je fajn udělat si ze sebe srandu a nebrat se hlavně moc vážně, protože pak je to spíš komické,“ dodala herečka, která podle již zmíněné redakce kamarádku takzvaně zablokovala, takže už si nemusí s jejími radami lámat hlavu. „Kámoška za všechny peníze" totiž příspěvky dcery zesnulé legendy Vlastimila Brodského (†81) už neuvidí.

Tereza Brodská (53) slaví 25 let s manželem Herbertem Slavíkem: Promluvila o milencích!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.