Mrazivé přiznání Jitky Ježkové: Oběť sexuálního obtěžování?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mrazivé přiznání Jitky Ježkové: Oběť sexuálního obtěžování?!

Jitka Ježková promluvila o nepříjemném zážitku.
Jitka Ježková promluvila o nepříjemném zážitku. (Foto David Kundrát, Martin Mithofer, Marek Pátek, Roman Souček, Petr Novotný, Martin Hykl, Zbyněk Pecák, Jakub Poláček)

Obvinění bývalého politika Dominika Feriho (24) ze sexuálního obtěžování spustilo lavinu emocí, většinou těch negativních. Mnohé ženy však v sobě našly sílu, aby také promluvily o svých nepříjemných zkušenostech s násilným jednáním mužů, a rozhodly se proto případné oběti podpořit. Mezi nimi je i herečka Jitka Ježková (42).

Po této kauze, která otřásla Českem, se hnutí MeToo bojující proti sexuálnímu obtěžování definitivně stalo velkým tématem české společnosti. Většina lidí se zastala dívek, které měl bývalý poslanec a člen TOP 09 nutit k pohlavnímu styku, a některé ženy samy odhalily své nepříjemné zážitky, kdy se staly obětí zneužívání. Promluvit se rozhodla i sympatická herečka a dabérka Jitka Ježková.

„Když mi bylo kolem sedmnácti osmnácti, zažila jsem něco podobného, co popisují dívky ohledně Dominika Feriho. Myslím, že takhle jednají muži a chlapci, kteří sami mají nějaký komplex nebo problém se sebevědomím,“ zveřejnila na svém facebookovém profilu herečka, která chce jakožto maminka svou dceru před takovým jednáním ochránit.

Reflexe Kalouska a Stoniše: Kalousek - Feri se zachoval odpovědně. Stoniš – do Česka bohužel dorazilo hnutí #MeToo

Video se připravuje ...

Strach o dceru 

„Své dceři se budu snažit vysvětlit, že ne může říct kdykoli a vždy má být respektováno. A když dotyčný nepřestane, má ho kopnout do koulí. Když to nedokáže, má mi to říct a rozkopu mu je já. Tohle se má řešit bezprostředně, protože se z toho stane trauma,“ cituje rozzuřenou herečku web Expres.cz. Jitka Ježková si ponese nepříjemnou vzpomínku do konce života, tímto příspěvkem proto apelovala na všechny ženy, aby se i ony nebály promluvit. Zpověď, byť nepříjemná, ženám alespoň trochu pomůže proti takovému zážitku bojovat.  

Video Dominika Feriho s názvem VOLBY NEJSOU SEXY, Z NICH NEMÁŠ EREKCI

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
6. 6. 2021 • 20:34

Dá se říct až sokujici

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.