Herečka Jitka Ježková: Vášnivě se líbala s kolegou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herečka Jitka Ježková: Vášnivě se líbala s kolegou!

Jitka Ježková
Jitka Ježková (Herminapress.cz)

Když to na ni přijde, je jí jedno, jestli zasypává polibky kolegu, nebo manžela. Navenek křehká blondýnka Jitka Ježková (40) šla na divadelní premiéře z náruče do náruče. Nejdřív zlíbala kolegu, pak se vrhla na muže Milana.

Než se zvedla opona, omotala se herečka kolem krku kolegovi Michalu Slanému (42). A tiskla se k němu, jako by to nebyl jen kolega v představení Intimní příběhy.



Musel to sledovat

Zakázané ovoce pak ochutnávala na jevišti, když podle scénáře každou chvilku laškovala a líbala se právě s muzikálovým hezounem. Pohled na rozvášněnou Jitku v milostném objetí se Slaným musela v tichosti z hlediště Divadla Na Maninách pozorovat její drahá polovička.


Pusa za pusou
A nejednalo se o žádné letmé polibky. Divadelní milenci v jednu chvíli skončili na zemi a vášnivě se k sobě tiskli. Až se je od sebe snažil odehnat kolega Robert Jašków (49). Přestože mu to nemohlo být dvakrát příjemné, nehnul Jitčin manžel ani brvou.

Na večírku si ji přivlastnil
Na závěrečném večírku svým divadelním konkurentům manžel Jitky jasně ukázal, že mimo jeviště nemají šanci. Herečku čapnul kolem pasu a přímo před očima všech ji vášnivě líbal, jako kdyby spolu byli týden a ne devatenáct let.

Můžu dál? Prozrazené tajemství Jitky Ježkové! S kým a kam utekla? 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.