ZNÁSILNĚNÍ DÍTĚTE? Ferimu hrozí 10 let basy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

ZNÁSILNĚNÍ DÍTĚTE? Ferimu hrozí 10 let basy

Exposlanec Dominik Feri
Exposlanec Dominik Feri (ČTK / Šulová Kateřina)

Kauza, ve které bývalý poslanec TOP 09 čelil obvinění ze znásilnění, se konečně posunula. Policie Dominika Feriho obvinila, a to dokonce ze znásilnění dítěte. Teď mu hrozí basa, ve které by mohl "vysmrádnout" i deset let. 

Svědectví, podle kterých měl Feri nutit ženy k sexu, anebo se u nich alespoň pokusil o znásilnění, se objevila už na jaře minulého roku. Politik se tehdy omluvil za „nevhodné“ chování a tajně doufal, že se celá věc rychle smete ze stolu. Pro jistotu ale rezignoval na poslanecký mandát a stáhl se z pozornosti veřejnosti. 

Kecy a politika: Je Feri prase?

Video se připravuje ...

Kauza nyní ale opět ožila. Policie jej totiž obvinila z násilného trestného činu se sexuálním motivem i na osobě mladší patnácti let a je dost možné, že bude obviněn a následně potrestán odnětím svobody. 

„V případě odsouzení hrozí pachateli až desetiletý pobyt za mřížemi, jelikož je stíhání vedeno i pro trestný čin znásilnění spáchaný na dítěti,“ uvedl 8. března policejní mluvčí Jan Daněk. 

„Po skončení vyšetřování bude státní zástupkyně v rámci přípravného řízení rozhodovat o tom, zda ve věci podá obžalobu, či vyřídí věc jiným způsobem. O případné vině a trestu rozhoduje pouze soud, kdy je však nyní předčasné činit závěry o tom, jakým způsobem bude přípravné vyřízeno,“ sdělil k případu mluvčí městského státního zastupitelství Aleš Cimbala.

Video Dominika Feriho s názvem VOLBY NEJSOU SEXY, Z NICH NEMÁŠ EREKCI

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejhej
8. 3. 2022 • 20:07

Feri - násilník, úchyl, poslanec za TOP09, kterého se povypuknutí kauzy unásilnění zastávala Pekarová i dědek Schwarzenberg.

AHel
8. 3. 2022 • 16:17

dobytek....a to byl vyvolený a poslanec, hnus.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.