Temný stín svárů Jirešové s Höppnerem: Ivana vyřkla drsnou pravdu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Temný stín svárů Jirešové s Höppnerem: Ivana vyřkla bolestnou pravdu

Ivana Jirešová s dcerou Sofií
Ivana Jirešová s dcerou Sofií (instagram/ivanajiresova)

Roky soudů, hádek a výslechů po úřadech jsou dnes naštěstí již minulostí. Vztahy mezi Ivanou Jirešovou (43) a Ondřejem Höppnerem se jakž takž normalizovaly už před jeho předčasnou smrtí na rakovinu ve věku 55 let. Stín tohoto hororového období ovšem nelze vymazat, zvlášťě pak z duše dospívající dívky ...

Přetahování o dnes již šestnáctiletou Sofii Fridu Höppner-Jirešovou probíhalo mezi herečkou a novinářem po řadu let. Soud ji po nechutných tahanicích a praní špinavého prádla nakonec přiřkl matce, citlivá Sofie ovšem kontakty s tátou nepřerušila a dokonce k němu utíkala. Potom ale přišla rána z nejhorších - milovaný táta podlehl zákeřné nemoci.

Vystrašená Ivana Jirešová: Děsí se, že dceři někdo něco hodí do pití!

Video se připravuje ...

„Je to ještě čerstvé, nevím, jestli si to Sofi celé uvědomuje. Velmi nám pomohla manželka Ondřeje. Celá rodina. Uvidíme, jak to bude zvládat dál. Sofi byla v mé péči poslední dva roky," okomentovala to Ivana Jirešová na webu Super.cz a odhalila bolestnou pravdu: „Ondřej mě kontaktoval předtím, než odešel. Srovnalo se to. Bylo všechno odpuštěno. Nicméně věci, které se staly, jsou v Sofii uvnitř, i u mě. Já už je mám ale zpracované a z ničeho ho dnes neviním. Došlo ke smíření." 

Ivana Jirešová se cítí na padesát: S jakými tělesnými neduhy se potýká?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.