Po Slunečné už i v reálu: Z Evy Josefíkové je maminka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Po Slunečné už i v reálu: Z Evy Josefíkové je maminka!

Eva Josefíková se poprvé stala maminkou!
Eva Josefíková se poprvé stala maminkou! (Foto FTV Prima)

Po generálce v seriálu Slunečná zvládla i premiéru-nyní již doopravdy! Herečka Eva Josefíková (31) se stala poprvé maminkou. Holčička dostala netradiční jméno Lota.

Šťastnou novinkou se pochlubil hereččin partner, scénárista Matěj Podzimek (40). „K nejkrásnější ženě světa včera přibyla druhá. Jmenuje se Lota Podzimková a těší se na vás. A Evička je bohyně. Jako všechny maminky,“ oznámil na sociální síti pyšný tatínek, který pracoval na scénáři k filmu 3Bobule.

Slunečná: Eva Josefíková přivítá na svět Haničku

Video se připravuje ...

Eva Josefíková měla možnost si porod vyzkoušet ››nanečisto‹‹, když jako Denisa z oblíbeného seriálu Slunečná v seriálu porodila dceru Haničku. Nenahnala jí autentická scéna ze seriálu strach z toho, jak bude porod probíhat ve skutečnosti? „Točilo se mi dobře. Byla to větší legrace, než to asi ve skutečnosti bude. Na Slunečné se nám narodila zdravá Hanička a největší zážitek pro mě byl, že jsem točila s tím malinkým miminkem,“ přiznala tehdy Josefíková webu Super.cz.

Slunečná: Eva Josefíková alias Denisa

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.