Těhotná tenistka Strýcová ukončila kariéru: BALÍ TO, ale... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Těhotná tenistka Strýcová ukončila kariéru: BALÍ TO, ale...

Vítězka Wimbledonu Barbora Strýcová končí kariéru
Vítězka Wimbledonu Barbora Strýcová končí kariéru (Barbora Reichová (Sport))

Divoká tenisová jízda skončila, teď budu máma. Barbora Strýcová (35) oficiálně zamávala své hvězdné kariéře. Na konci léta porodí kluka a pak? Pojede se prý rozloučit do Wimbledonu!

Čekalo se to. Když v březnu oznámila tu velkou novinu, že je těhotná, bylo jasné, že s tenisem je amen. „Chvilku jsem byla smutná, ale tak to je,“ říkala včera, když definitivně věšela raketu na hřebík. I když ne tak docela! „Chtěla bych mít ještě rozlučku s fanoušky. Můj sen by bylo rozloučit se ve Wimbledonu, kde jsem měla největší úspěchy,“ připomněla předloňské semifinále dvouhry a triumf ve čtyřhře. Díky chráněnému žebříčku by se do hlavní soutěže příští rok v pohodě dostala. „Ale musím zhubnout ta kila,“ ušklíbla se. Fanoušci pláčou, Bára vždy byla zárukou zábavy – bojovnice útočící jako kamikadze, z níž emoce, včetně vulgárních nadávek, jen pršely.

„Musím sázet na bojovnost, nemám velké rány jako jiné holky. Jsem malej prďola, který na kurtu ty údery jen tak šolíchá,“ říkávala o sobě. Tohle všechno už bude pryč. S přítelem Petrem Matějčkem, šéfredaktorem časopisu Esquire, očekávají narození potomka. „Bude to kluk, jméno ještě vybrané nemáme,“ prozradila. Veselka prý zatím počká. „Nechci mít svatbu s bříškem, chci si na ní dát i nějaký alkohol,“ smála se. V budoucnu by ráda u tenisu zůstala, třeba dělala kempy pro děti. Každopádně bez Báry bude na kurtech smutno. Díky za vše, »prďolo«!

Strýcová na plese slavila další vítězství! Posilnila se šampáněm a ovládla parket

Video se připravuje ...

Největší úspěchy

● vítězka 2 turnajů WTA ve dvouhře a 31 ve čtyřhře

● semifinalistka Wimbledonu ve dvouhře

● vítězka Wimbledonu ve čtyřhře

● bronzová z olympiády ve čtyřhře

● 5x vítězka Fed Cupu

● světová jednička ve čtyřhře

● na prize money vydělala 260 milionů Kč

Strýcová končí kariéru: Byla to jízda! Radí jí Šafářová ohledně mateřství?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.