Zlomená Absolonová: Za Hornu zaplatila dluhy, teď přijde o majetek? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zlomená Absolonová: Za Hornu zaplatila dluhy, teď přijde o majetek?

Monika Absolonová
Monika Absolonová (Marek Pátek)

Zůstalo jí zlomené srdce, rozpadlá rodina a oči pro pláč. Zpěvačce Monice Absolonové nevyšel další vztah, a to i přesto že do soužití s bývalým hokejistou Tomášem Hornou dala všechno. Ať už energii, čas, lásku, tak i peníze!

Podle redakce Blesk.cz již na začátku vztahu totiž Monika prý zaplatila dluhy za budoucího otce svých synů. Byla to tak velká láska, že chtěla, aby měli oba dva klid a mohli si žít přímo pohádkově, bez kostlivců ve skříni. Jak na začátku vztahu, tak i na jeho konci se u nich řeší finance. Jak to mezi známým párem dopadne? Bude se Absolonová muset vzdát nějakého majetku?

7 pádů Honzy Dědka: Trapas Absolonové s Gottem! Byla jsem citově vyprahlá!

Video se připravuje ...

„Mě to pochopitelně mrzí, protože jsem měla sen o velké a šťastné rodině, teď možná vypadám, že jsem v pohodě a vlastně jsem. Doufám, že budeme s Tomášem rozumný… Zatím to vypadá, že kluci budou v pohodě, to je to, o co mi jde. Srdce se zahojí, mám radost za podporu od rodiny a přátel a děkuju za ohromnou podporu od vás, nejsem v tom sama, vím, že se to v životě děje… Je mi občas ouvej a úzko, mám stavy nahoru a dolů, a abych se jako nenudila, když jsme se rozešli a když se Tomáš stěhuje, tak jsem klukům vymyslela novej pokojíček. Kromě toho, že mám rozbombardovaný srdce, mám rozbombardovanej i byt… Když se to se*e, tak se to se*e vždycky všechno. Myslím, že to ale nakonec dobře dopadne, že se budeme mít hezky,“ svěřila se podle Blesku Monika.

Válka o majetek?

Žádné tahanice o majetek se konat nebudou. Horna a Absolonová se totiž „jen“ zasnoubili, svatba se nikdy nekonala, a tak alespoň v této oblasti nebude mít zpěvačka tolik trápení. „Všechno je moje, chalupa zůstane, budu ji rekonstruovat,“ dodala především muzikálová hvězda, které před Hornou nevyšel vztah s milionářem Jaroslavem Haštavou, lobbistou Vratislavem Jandou a krachlo jí i manželství s Václavem Eiseltem.

Trojitá tragédie v rodině Petry Janů! A Absolonová zaplatila za Hornu dluhy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
6. 5. 2021 • 06:11

Mord je zrejme z redakce a píše si diskuze

AHel
5. 5. 2021 • 15:59

Moniko držte se, když je člověk zamilovanej nic nechce vidět, také jsem finančně s partnerem pohořela, z lásky udělá člověk všechno, věří že se to vrátí, a ono nic...prý samoz­řejmos­t...­.Dáte to, jako to daly ostatní ženy, teď už je to minulost, koukejte na přítomnost. Já vím, že se to lehce říká, ale těžko dělá...mluví ze mě zkušenost. Držím palce.

mord
5. 5. 2021 • 13:55

Mbmb co ty stará bezvýznamná nulo. Ukaž svou fotku šmudlo. Všichni tihle na rozdíl.od tebe jsou uspesni

mbmb
5. 5. 2021 • 12:39

Proč taková krasavice vydržuje noumu co nesloží celou větu ! Podívejte se na matku Plekance, tetka na krátkých nohách.Ani ten starý co má v 50 děcko není žádný myslivec Totez při vší úctě Jágr. Jako mladý byl roztomilý poslouchal babičku a teď přestárlý chudák gladiátor.Boris Becker tragédie ,pryč od těch jednostranných chudáčku ! Mají trenéra a kluky stejně zaostalé ve všem a to fanatické publikum ,které ztratí o ně okamžitě

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.