Smutná slova Vaňkové ze SuperStar o miminku: Zůstane bezdětná? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Smutná slova Vaňkové ze SuperStar o miminku: Zůstane bezdětná?

2021 Na jeviště se vrátí po čtyřech letech. Zpěvačka si střihne jednu z hlavních rolí.
2021 Na jeviště se vrátí po čtyřech letech. Zpěvačka si střihne jednu z hlavních rolí. (Foto Herminapress.cz, ara)

Od historicky první pěvecké talentové soutěže uplynula už řada let. Tehdy bylo Šárce Vaňkové (34) pouhých sedmnáct. Jenže letos už zpěvačka oslaví 34. narozeniny. Tedy i ona čas od času čelí otázkám typu, kdy konečně rozšíří rodinu. Ačkoliv partnera má, potomka se zřejmě v dohledné době nedočká.

Šárka Váňková se totiž vebu Super.cz přiznala, že má strach. „Věk bych už na to určitě měla. Tím, jaká je situace, to není na pořadu dne. Jsme rádi, že se postaráme sami o sebe. Ale je mi 34 let, biologické hodiny tikají. I jsem ve vztahu, kdy si to oba dovedeme představit. Není na to teď ale asi správná doba," svěřila se zpěvačka.

Šárka Vaňková se svým partnerem slavila první výročí na "lesním" večírku

Video se připravuje ...

„Mamka mi říká, že děti se rodily i za války, miminko toho na začátku tolik nepotřebuje. Ale nikdy nevíš, jaké můžou nastat komplikace, je to obrovská zodpovědnost. Teď se do toho nehrneme," vysvětlila Vaňková s tím, že si raději ještě počká. A to i proto, že se po pauze opět vrací na pódia. Bude totiž zpívat v připravovaném muzikálu Robinson Crusoe.

Daniel Hůlka: Znovu mu padne do náruče jeho ex Šárka Vaňková!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
aveneta
8. 5. 2021 • 10:09

To bývá u rádoby vstoupajících hvězd velmi časté....nabalit si již tzv. celebritu a proslavit se . Má věk na to aby si to uvědomila a našla partnera k rodinnému životu, ale tím, že se vrací opětně do show tuto možnost zavrhuje, chce být hvězdou v muzikálu

begonie
8. 5. 2021 • 09:11

Šárka mám pocit nemá toho pravého - sice už spoustu vztahů měla, ale že není správná doba, je jen výmluva..... Pokud potká toho pravého, tak nebude váhat ani minutu....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.