Velké přiznání Šárky Vaňkové: Po sexu s Issou plakala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Velké přiznání Šárky Vaňkové: Po sexu s Issou plakala

Sámer Issa a Šárka Vaňková po letech opět spolu.
Sámer Issa a Šárka Vaňková po letech opět spolu.  (archiv Blesku, Herminapress.cz)

Na první lásku a sex jen tak člověk nezapomene. Stejně je tomu i u zpěváka Sámera Issy (33), který měl svůj první erotický zážitek se Šárkou Vaňkovou (31)! 

Druhý den ale prožil ve strachu! Setkání finalistů první řady SuperStar, které proběhlo po patnácti letech, nechalo vyplavat na povrch dávné vzpomínky. „Mojí první holkou v životě byla Šárka Vaňková. Bylo to během soutěže na hotelu a byl jsem hodně nešikovný. Dokonce si myslím, že to nestálo za nic,“ zavzpomínal Issa v pražském baru Café Café.

„Já bych tyhle vzpomínky raději nevytahovala,“ rozčilovala se na oko Vaňková. Tím ale Sámera vyprovokovala k dalšímu vzpomínání. „Dodnes nevím proč, ale Šárka druhý den celý probrečela a já se málem zbláznil strachy, že je těhotná,“ svěřil Sámer.



Přečtěte si
anonymus
3. 6. 2019 • 09:58

Plakala? No protože Issa, ta stará homokláda chtěl jen anál Ale ona si to pak Šárka vynahradila... Vždyť ta dala i tomu, co nechtěl! Ta zná víc ptáků, než hajnej v lese

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.