ŽIVOTNÍ ZVRAT: Máma Šárky Vaňkové promluvila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

ŽIVOTNÍ ZVRAT: Máma Šárky Vaňkové promluvila!

Šárka Vaňková s maminkou.
Šárka Vaňková s maminkou. (Foto Blesk – Ladislav Křivan)

Pamatujete si na zpěvačku Šárku Vaňkovou? Před lety patřila mezi největší hvězdy českého showbyznysu, nyní jen málokdo tuší, co dnes talentovaná zpěvačka dělá. Ve světě celebrit se již delší dobu nepohybuje, ale podle její maminky Lenky se jí daří dobře.

V šestnácti letech získala druhé místo v talentové soutěži SuperStar, díky které měla před sebou úspěšnou kariéru. I několik let po skončení soutěže dostávala Vaňková nabídky do muzikálů, kde několik let zpívala, vydala se na sólovou dráhu a natočila 2 alba. Avšak po vlně úspěchu se její život nakonec ubral úplně jiným směrem. Co dnes dělá, prozradila její maminka Lenka.

„Šárka žije v zahraničí, nemohu prozradit kde, a do Česka za mnou jezdí. Showbyznys jí ublížil, a proto se stáhla. Málokdo o ní ví a ona se nechce vrátit,“ řekla maminka Šárky redakci eXta.cz s tím, že Šárka poskytne rozhovor. „Je to jen o ní. Jestli k tomu dojde, či nakonec ne, je jen její rozhodnutí,“ pokračovala Lenka.

„Nakonec se rozhodla, že rozhovor neposkytne. Že si chce ještě chránit své soukromí,“ dodala maminka Šárky a naznačila, že její dcera se už dávno neživí zpěvem. „Není ani vdaná, jak se někde psalo. Zatím ne,“ řekla.

A jak se zdá, do světa showbyznysu se talentovaná kráska jen tak nevrátí. „Má klid a je jí tak dobře,“ řekla eXtra.cz maminka Vaňkové, která se netajila ani tím, že sláva její dceři sice mnohé dala, ale i mnohé vzala.

Šárka Vaňková se nechala nafotit v pražském designovém hotelu Sax:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vemenozmojistary
21. 11. 2018 • 18:06

Žije v Bratislavě, kde pracuje ve společnosti Make Up Artist&Stylist jako vizážistka. To jsou tajnosti, co? 😂😂😂😂😂😂

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.