Chantal Poullain: SLOŽITÝ BOJ O ZÁCHRANU ZRAKU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Chantal Poullain: SLOŽITÝ BOJ O ZÁCHRANU ZRAKU!

Chantal Poullain
Chantal Poullain (foto ara)

Jeden zdravotní problém za druhým postihuje Chantal Poullain (64). Musela znovu podstoupit lékařský zákrok! Nejdříve si zranila rameno a teď ji zradil zrak. Jenže po operaci oka se vyskytly komplikace a musela pod nůž znovu.

Oblíbená herečka přiznala, že se jí utrhla sítnice, která musela být okamžitě operována. Ačkoliv podstoupila čtyřtýdenní rekonvalescenci a přísně dodržovala nařízení lékařů, musela znovu na operační stůl. „Otevřela se mi sítnice a museli ji pod tlakem plynu zase uzavřít. Asi mám divné tělo. Nějak špatně reagovalo na plyn a musela jsem opětovně na doplnění plynu do oka,“ svěřila Nedělnímu Aha! Chantal.

Chantal a tajná operace. Sama o ni prosila! A Krampol na Vánoce poprvé bez Hanky

Video se připravuje ...

Skloněná hlava A aby si zrak znovu nepoškodila, musí se neustále dívat do země. „Byla jsem na operaci sítnice a teď to trošku špatně nesu, protože musím mít neustále skloněnou hlavu dolů. Musím se pořád dívat na zem. Dokonce mám zakázané i čtení a televizi,“ sdělila Poullain s tím, že je to kvůli tlaku v očích. Naštěstí jí se vším pomáhá její syn herec Vladimír Polívka (31), který má byt ve stejném domě.

Celý článek najdete v tištěné verzi Aha! 25.4.2021

Chantal Poullain: Doktorům věřím! Moje sestra je neposlechla a... Stalo se to nejhorší!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.