Bezcitná Hanychová? Jak tohle mohla babičce udělat!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Bezcitná Hanychová? Jak tohle mohla babičce udělat!?

Agáta s babičkou
Agáta s babičkou  (instagram.com)

Je to jen pár dní, kdy Agáta Hanychová (35) vyvěsila na svůj Instagram snímek s babičkou s komentářem: „Babička má zápal plic. To je jediné, co řeším. Držte ji palce a modleme se.“ Jenže k velkému překvapení pak sbalila kufry a děti a odletěli na Kanáry.

Právě to jí fanoušci podle webu Extra.cz dosti zazlívají. „Co babí? To bylo, že nic jiného neexistuje, druhej den dovolená a tadá,“ vyčetla Agátě jedna ze sledujících. „To jedete na dovolenou, když má babička zápal plic, psala jste, že nic jiného řešit nebudete… Hmm… Každý to má jinak, co v dané situaci je pro něj nejdůležitější. Tak si to užijte,“ dodala s lehkou ironií další. „Byla nešťastná, že babička má zápal plic… A dnes vysmátá jako lečo letí na dovču,“ přisadil si další a v podobném duchu se nesla i řada zbývajících komentářů.

Agáta Hanychová má nový byznys! A zase je v tom potetovaný chlap

Video se připravuje ...

Následně je influencerka a bývalá modelka namíchla ještě jednou, když se vystavila na pláži v plavkách a opět prohlásila, že od května začíná hubnout. Sledující se ale spíše shodli na tom, že by to chtělo výměnu plavek. „Sto let stejný plavky, to nemůžete mít spolupráci na nějakou firmu, co je šije?,„ napsala ji zostra jedna z fanynek. „Ten střih vás tak zbytečně hyzdí,“ neudržela se další z komentujících. Jeden z můžu si pak do Agáty rýpnul o něco více, když k fotce v bikinách připsal: „Těhotná???“

Agáta Hanychová na focení titulky pro Dietu: Co o sobě prozradila?

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.