Jan Kraus se toho nebojí! Perné chvilky Terezy Kostkové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kraus se toho nebojí! Perné chvilky Terezy Kostkové

Tereza Kostková má štěstí na manžele režiséry
Tereza Kostková má štěstí na manžele režiséry (archiv Blesk)

Kdo bedlivěji zkoumá vztahy známých osobností, tomu nemohlo uniknout, že se herečka a moderátorka Tereza Kostková (44) dvakrát provdala za režiséra. Je to náhoda, nebo snad kalkul?

Podobnou otázku jí položil i moderátor Jan Kraus ve své show. Kostková se ale podle webu idnes.cz nenechala rozhodit. Podle ní ve skutečnosti, že si nejprve vzala režisérka Petra Kracíka, který byl v době jejich seznámení ženatý s herečkou Veronikou Gajerovou, aby se následně rozvedla a pojala za svého muže jiného režiséra Jakuba Nvotu, žádný záměr nebyl. „Nepotkáváme nikoho jiného než kolegy herce, které už známe, nebo kolegy režiséry, které už známe. A je pravda, že já jsem Jakuba ještě neznala. A když jsem ho poznala, pochopila jsem, jakou škodu jsem udělala, že jsem ho neznala,“ prozradila Tereza Kostková v primácké Show Jana Krause.

Následně i popřela, že by jí jako herečce z takových vztahů plynuly nějaké výhody. „Tak to možná bývalo, když byly pevné soubory, ve kterých byl nějaký režisér, a mohlo možná hrát roli, koho obsadí, ale dnes je to úplně jinak. Většinou obsazuje šéf toho divadla režiséra i herce. Takže nás dalo dohromady skutečně jen to divadlo,“ dodala k citlivému tématu.

Rozzářená Kostková přiznala, jak si v karanténě užívala: Cítila jsem se víc ženou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
25. 3. 2021 • 22:10

Mně se Kraus líbí.
Kostková už i jde na nervy.
Nvota je děsivý režisér a vůbec už na nic od něho nejdu.
Samozřejmě další Slovák v Česku, když doma nenašel obživu.
Děs běs je jeho novátorství, když sedíte na jevišti, 2-3 mátohy herci se pohybují v hledišti mezi sedadly , v chodbičce jsou předimenzované repráky, na štaflích leze na balkon nějaký fráterník a vcelku máte pocit, že v divadle si hrají na novou vlnu, co ještě divák za své peníze snese , kdy snobíci nevstanou a neřeknou naplno je to na H O V ..
(Odejít i tak ale nemůžete, na jevišti jste zalígrovaný do konce představení ).
Nikdy na Nvotu nechoďte !

Alva
24. 3. 2021 • 13:48

Poslední díly jsou o ničem, přijde mi, že pan Kraus se jde pobavit do tv s kamarády, ale divákům nic neřekne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.