Hvězdný »kat« Habera má problém: Ostrouhal i Mareš? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Ostrouhal i Mareš? Hvězdný »kat« Habera má problém

Pavol Habera v porotě SuperStar 2020
Pavol Habera v porotě SuperStar 2020 (Instagram)

Frontman skupiny Team Paľo Habera (58) zasedá do porotcovského křesla SuperStar už od roku 2004. Loňské hodnocení amatérských zpěváků mu ještě vyneslo slušnou sumičku. A i když s ní počítal nejspíš i v letošním roce, bohužel se nedočkal.

Produkce televize Nova udělala totiž nejen jemu čáru přes rozpočet. Zatímco vloni si vydělal podle deníku Aha! porotcováním asi 4,5 milionu korun, letos tomu tak nebude, jak píše magazín Sedmička. Přestože byla další show plná nadějných zpěváků v plánu, vysílací schéma se nakonec pozměnilo kvůli pandemii a mimořádným opatřením. Z toho důvodu vymyslela Nova náhradní verzi a v neděli místo SuperStar odstartovala pořad Tvoje tvář má známý hlas s podtitulem Šampioni.

Habera na nákupech! Přísný porotce SuperStar jako malé dítě!

Video se připravuje ...

Ačkoliv slovenský hudebník nejspíš nouzí netrpí, i tak to pro něj musela být nepříjemná zpráva. Protože ani koncertováním si momentálně vydělat nemůže. Podobně hořkou pilulku museli ale skousnout i další porotci a spolupracovníci, kteří s vysíláním ještě na podzim počítali.

Paľo Habera a Daniela Peštová: Proč jsme se ještě nevzali? Svatba až na smrtelné posteli!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
23. 3. 2021 • 18:12

Nejlépe, když v porotě sedí ten, co sám vcelku nic neumí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.