Kostková už na StarDance nespoléhá! Objevila kouzlo ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Kostková už na StarDance nespoléhá! Objevila kouzlo ...

Marek Eben a Tereza Kostková, moderátoři StarDance
Marek Eben a Tereza Kostková, moderátoři StarDance (Foto Blesk - Tonda Tran)

Ačkoli je Tereza Kostková (44) stále vnímaná více jako herečka než moderátorka, kvůli koronavirové situaci ji právě moderování drží nad vodou. Herečka navíc také objevila kouzlo sociálních sítí a přidala se mezi ty, kteří propadli spolupracím se známými značkami.

Hlavní pracovní náplní Terezy Kostkové je momentálně moderování pořadu Blízká setkání na Českém rozhlasu a na podzim se opět může těšit na moderování úspěšné taneční soutěže StarDance, jak uvádí web Expres.cz. Je tedy jasné, že se herečka i přes zavřená divadla, která jsou jinak jejím hlavním zdrojem obživy, o sebe umí postarat.  

Ani Kostkovou nicméně neminuly slavné instagramové spolupráce, a tak se herečka stala více aktivní i na této sociální síti. Za to, že se vyfotí či natočí s daným produktem, si totiž také přijde na slušnou sumu. Její galerii tak zdobí i fotografie s kosmetickými přípravky.

Rozzářená Kostková přiznala, jak si v karanténě užívala: Cítila jsem se víc ženou!

Video se připravuje ...

Herečka tak nepatří mezi ty herecké kolegy, kteří si hledají dočasnou práci mimo obor. A vzhledem k tomu, že se hvězdy StarDance začínají scházet již v létě, nemá Kostková o práci v letošní roce zatím nouzi.

Vdaná Tereza Kostková: Hlásí přírůstek do rodiny!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.