Trávníček a manželka Monika: Krutý útok na soukromí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Trávníček a manželka Monika: Krutý útok na soukromí

Pavel Trávníček s manželkou
Pavel Trávníček s manželkou (David Kundrát )

I když má vlastní agenturu, už od konce roku spolupracuje s Monikou Trávníčkovou (35). Houslový virtuos Jaroslav Svěcený (60) se kvůli tomu dokonce dostal do řečí. Facebookový účet Divadla pavla Trávníčka zřejmě napadli hackeři. Na internetu se tak objevily zprávy o tom, že Monika se rozhodla žít se Svěceným.

„Je to velice dobrá producentka. Lépe jsem si nemohl vybrat. Už jsme dělali tři koncerty, ten poslední, samostatný, se přenášel do dvanácti zemí,“ pochlubil se hudebník. Nařčení, že herci Pavlu Trávníčkovi (70) přebral manželku, ale důrazně odmítá. „Nemáme kromě práce vůbec nic společného, takže s nějakou nevěrou nechci být vůbec spojovaný,“ říká rezolutně.

Monika se snaží

Ale vedle toho hned chválí zatím poslední streamový koncert věnovaný tangu nuevo argentinské hvězdy Ástorovi Piazollovi, který by se dožil 100 let. Je to pro Argentince něco jako hudební Maradona. Vystoupení produkčně připravovala právě Monika, přenášel se z pražské Novoměstské radnice do tuctu zemí a zahájil ho ministr kultury.

Manželka Pavla Trávníčka Monika po smrti maminky: Bát se covidu je na místě!

Video se připravuje ...

Stará se o mámu

„Mám skvělé ohlasy. Jsem moc rád, že v dnešní době mohu hrát a lidé mě poslouchají. Ale jinak mám svých starostí opravdu dost. Vedle práce se starám o maminku, které je sedmaosmdesát let. O víkendu jsem u ní znovu byl, potřebuje mě. Takže bych rád měl klid na práci a na rodinu,“ dodává Svěcený. Už by si moc přál, aby se znovu otevřely koncertní sály.

Trávníček na Febiofestu: Nesmíme se nechat zastrašit

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
15. 3. 2021 • 07:38

Krutý útok na soukromí provádi každý den tahle chátrá z bulvaru

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.