Žádná marnotratná »luxuska«? Kateřina Brožová překvapila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Žádná marnotratná »luxuska«? Kateřina Brožová překvapila!

Kateřina Brožová je sexy i po 50
Kateřina Brožová je sexy i po 50 (archiv Blesk)

Vždy byla obklopená vlivnými muži a na první pohled holdovala glamour stylu. Jenže ve skutečnosti je herečka Kateřina Brožová (52) možná docela jiná, než jak navenek působí. Dokonce nechodí ani ke kadeřníkovi!

Žádný vlasový mág peněženku Kateřiny Brožové (52) neodlehčuje. To přesto, že má očividně vlasy barvené. Jenže podle webu Super.cz si o vlasy herečka pečuje sama. Nejenže si je barví, ale i stříhá. „Nezdám se, ale jsem vlastně taková vesnická žena. To jenom ve městě jsem načančaná. Kdysi dávno jsem stříhala a barvila celou rodinu a kamarádky, myslím, že jsem v tomhle poměrně zručná, čímž se ale nechci plést profesionálům do práce,“ prozradila Super.cz s úsměvem.

Kateřina Brožová zřejmě objevila elixír mládí! V 52 letech bez plastik!

Video se připravuje ...

Na druhou stranu nepopírá, že by se někdy svěřila do rukou plastických chirurgů, protože čas je nekompromisní. Jen by to prý veřejně nikdy neprozradila. „Myslím si, že dnešní trend je o kultu mládí a dokonalosti, byť třeba my jako divadelníci to máme úplně jinak, ale řekla bych, že pokud je nějaká úprava vkusná, má pomoct dobrému pocitu, pak je to asi v pořádku,“  domnívá se Kateřina Brožová.

Kateřina Brožová (52) v moři! Kdo jí dělá společnost při skotačení s rybičkami?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
konvalinka34
23. 2. 2021 • 22:49

Neni všechno pravda, sama jsem jí před několika lety potkávala v kadeřnictví Franck Provost ve Slovanském domě.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.