Utekla Brožová na Korsiku s tajemným milionářem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Utekla Brožová na Korsiku s tajemným milionářem?

Kateřina Brožová
Kateřina Brožová (Profimedia.cz)

Kateřina Brožová (52) má za sebou několik nevydařených vztahů. Nyní to však vypadá, že opět našla lásku. Herečka odjela odpočívat na ostrov Korsika, kde údajně není sama. Fanoušci se ve velkém ptají, kdo je autorem videa, kterým se herečka chlubí.

Bylo víc než jasné, že Brožová nebude po rozchodu s mediálním magnátem Jaroslavem Soukupem (51) dlouho sama. Herečka se na sociální síti pochlubila videem, ve kterém krmí ryby. Kdo je však autorem záznamu, neprozradila. Po různých eskapádách s milionáři se dá předpokládat, že nejde o žádného kolegu, který má hluboko do kapsy, ale o dalšího podnikatele.

 

Brožová se poprvé vdala v roce 1997 za podnikatele Zdeňka Tomana. Manželství však po sedmi letech ukončili. Mají spolu dceru Kateřinu. Po rozvodu se herečka dva roky objevovala po boku podnikatele Petra  Kovarčíka, který v roce 2015 zemřel na následky prasklého žaludečního vředu.

V roce 2006 půl roku udržovala vztah se slovenským miliardářem Borisem Kollárem. Důvodem jejich rozchodu byla pracovní vytíženosti obou. O čtyři roky později se spekulovalo o poměru se ženatým teplickým bossem ČSSD Petrem Bendou.  Vroce 2013 se Brořová dala dohromady s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem, se kterým vztah skončil také krachem.

Kateřina Brožová rozhodně není na ocet!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
alusinek
11. 8. 2020 • 14:23

Vystřídala těch mužů za život jistě více,především hlavně touží po bohatých,ale myslím si ,že ji to mnoho štěstí nepřineslo.Na starý kolena zůstane sama a možná úplně opuštěná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.