Prospěcháři Harry a Meghan: Všechno je jedna velká lež? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Prospěcháři Harry a Meghan: Všechno je jedna velká lež?

Meghan v zavinovacích šatech.
Meghan v zavinovacích šatech. (profimedia.cz)

Dlouhé měsíce si stáli svorně za tím, že na kontroverzní biografii z jejich života Finding Freedom (Hledání svobody; pozn. red.) nijak nespolupracovali. Jenže jak se zdá, něco zásadního veřejnosti tajili a teď je to venku!

Prý s publikací nemají nic společného. „Tato kniha je založená na osobních zkušenostech jejích autorů jako členů královského tiskového oddělení a jejich vlastním zpravodajství,“ uvedl k podobě knihy mluvčí Harryho (36) a Meghan (39).

Biografie vzešlá z per novinářů Carolyn Durandové a Omida Scobieho poskytuje prý detaily o tom, jak Harry a Meghan cítili, že je palác jakožto instituce nepodpořil, napsal k tomu deník The Telegraph. Noviny The Times pak přinesly úryvky z avizované knihy, které naznačují rivalitu mezi členy královské rodiny, přičemž Harry se domnívá, že jeho manželka nebyla u některých jeho příbuzných oblíbená.

Kate a Meghan na Wimbledonu:

Třebaže některé informace v knížce byly velmi intimní, přesto se od knížky distancovali a nic na svém postoji neměnili. Jenže pak se to celé provalilo. „Ani princ Harry, ani Meghan s autory knihy nespolupracovali a nikdy ani nehovořili přímo. Avšak Meghan ve stejném čase mluvila s přítelem, o kterém věděla, že s autory knihy Finding Freedom pracuje,“ citoval  vyjádření Meghaniných právníků Daily Pop. Zvláštní souhra náhod, že? To vážně čekala, že se to »neprovalí«?

Meghan Markleová o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.