Rudolf Hrušínský ml. (74) s vážnou nemocí krve: NÁHLÝ ÚTĚK Z LÉČENÍ! Doktoři šílí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hrušínský ml. s vážnou nemocí krve: ÚTĚK Z LÉČENÍ! Doktoři šílí

Rudolf Hrušínský
Rudolf Hrušínský (Aha! Karel Kopáč)

Přestože Rudolf Hrušínský (74) bojuje s vážnou nemocí krve a na hematologii je už jako dama, pana Peška z Ulice k ledu neposlal. Lékaři sice šílí a rozhodně mu natáčení nedoporučují a nařizují klid, kolegové z nekonečného seriálu svého Rudu chápou.

„Podívejte, pokud herec může chodit a dýchat, tak hraje. To už k tomu našemu povolání patří. Vždyť je to náš život. Mám o něho samozřejmě strach, ale nejednala bych jinak,“ řekla Aha! Zdena Hadrbolcová (83), která v nekonečném seriálu hraje pekařku Růženu Habartovou. Před týdnem byl ale populární herec ještě ležel s úbytkem červených krvinek na Interní hematologické klinice Fakultní nemocnice Královské Vinohrady v Praze. A verdikt lékařů zněl: Doma se šetřit a za dva dni kontrola. Šetření ale herec pojal tak, že přes protesty přítelkyně Heleny, se kterou žije v Plané nad Lužnicí, vyrazil na štiky. „To je celý Ruda! Dokud úplně nepadne, bude chodit na ryby a bude točit,“ komentuje pro Aha! Jaroslava Obermaierová (74) alias Vilma Nyklová.

„Je to asi dva týdny, co jsem ve štábu slyšela, že mají s Rudou problém, že je mu zle, něco mu nateklo či co a že neví, co bude dál. Jak je ale vidět, Ruda se nezapře, má to v genech po otci, ten také pracoval do padnutí. Takový my herci jsme. Hlavně, ať se to Rudovi nevymstí, ta pracovitost ,“ dodala ještě herečka. A co Dana Syslová (75), seriálová Amálka a přítelkyně pana Peška? „Na hematologii mi ho dali dohromady a v sobotu točíme,“ prohlásila pro Aha! herečka, která se o svého seriálového Peška také bojí.

Rudolf Hrušínský bojuje s vážnou nemocí. A proč je Vondráčková stále sama?

Video se připravuje ...

„Kdy se k nám pan Hrušínský zase vrátí, tak to je lékařské tajemství. Teď je v rekonvalescenci doma a musí se šetřit a odpočívat,“ vyjádřili se jasně na hematologii Vinohradské nemocnice. To ale syna slavné herecké legendy Rudolfa Hrušínského st. (†73) ani nenapadne. A to Aha! potvrdila i Tereza Drtinová, která má na TV Nova seriál Ulice na starosti, slovy: „Mohu potvrdit, že pan Hrušínský zatím natáčí bez omezení.“

15 let v Ulici 

Seriál Ulice herec bere za jakousi srdeční záležitost. Hraje v něm od roku 2005 a odmítá kvůli němu spoustu jiných hereckých příležitostí. „Pořád mě Ulice baví! A jak to vydržím? Když jsem u divadla vydržel padesát pět let a padesát pět let točím televizi a filmy, tak snad vydržím ještě dalších pár let v Ulici,“ říká rezolutně.

Jan Hrušínský o otci: Rodinné záležitosti jsme řešili před kamerou! Jindy neměl čas!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mazd
19. 12. 2020 • 13:14

Kvůli seriálu bez hodnoty si ničit zdraví?

aveneta
19. 12. 2020 • 10:20

Každý pojímá nemoc jinak.... je fakt, že pracovat někde v továrně u nepřetržitého pasu je jiné než role před kamerou

pelagie
19. 12. 2020 • 09:40

Pisatel tohoto článku je opravdu na"výši"... divné , závádějící informace

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.