MasterChef Staša: V hospodě s Lindou Rybovou! Rande? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

MasterChef Staša: V hospodě s Lindou Rybovou! Rande?

MasterChef - Roman Staša
MasterChef - Roman Staša (TV Nova)

V jeho případě to nebyl anglický král, ale i tak vítěz MasterChefa Roman Staša (32) místo vaření obsluhoval. A to Lindu Rybovou (45) a Vasila Fridricha (44). Ne že by přesedlal na vrchního, ale vyzkoušel si natáčení v Ulici.

Z klání amatérských kuchařů si odnesl půl milionu a titul MasterChefa. Už po svém vítězství ale plánoval vrátit se znovu na obrazovky. „Kdyby přišla nabídka na nějaký pořad v televizi, určitě bych se tomu nebránil,” řekl čerstvě po svém vítězství. A po pár měsících dostal roli, byť jen štěk. „Zahrál jsem si tam miniroličku a hrozně moc bych chtěl poděkovat Vasilovi a Lindě, moc mi pomohli,“ děkoval Roman, který se na Nově objevil v pondělí.

Sportovci na sítích: 203 tisíc sledujících na Instagramu za tři měsíce! V čem je kouzlo Romana Staši?

Video se připravuje ...

„Bylo to úplně něco jiného než MasterChef, protože jsem měl text, který jsem si měl zapamatovat, což všichni víme, že mi moc nejde. Takže to bylo dost zběsilý,“ naznačil problémy na place, přestože řekl jen tři věty. „I když je tam o trochu míň kamer než v MasterChefovi, není to šálek mého čaje. Herec ze mě asi nebude,“ smál se Staša. „Budu se na to taky dívat, hecnu to,“ vtipkoval.

MasterStaša: V hokeji lepší než Voráček, přesto skončil. Co říká o Pavlínce?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.