Kuchtík (†14) z MasterChefa: Zabila ho rakovina! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kuchtík (†14) z MasterChefa: Zabila ho rakovina!

Šéfkuchař Gordon Ramsay v restauraci La Gondola.
Šéfkuchař Gordon Ramsay v restauraci La Gondola. (Profimedia.cz, reprofoto Channel 4)

Kuchařský svět přišel o velký talent. Čtrnáctiletý kuchtík Ben Watkins, známý i v Česku z televizní soutěže MasterChef Junior, zemřel na rakovinu. Sám šéfkukař Gordon Ramsay (54) jej v boji s nemocí podporoval a na jeho léčbu daroval přes milion korun. Nevyšlo to...

„Pokud mě můžeš porazit v kuchyni MasterChef Junior, věř mi, můžeš porazit tohle. Bůh žehnej a hodně lásky, kámo,“ vzkázal chlapci Ramsay, když lékaři Benovi diagnostikovali vzácnou formu rakoviny měkkých tkání (tzv. angiomatoidní vláknitý histiocytom) pár dní před jeho 13. narozeninami. Jednalo se pro něj přitom již o druhou osudovou ránu – jeho otec mu totiž zavraždil mámu a pak se sám zastřelil.

MasterStaša: V hokeji lepší než Voráček, přesto skončil. Co říká o Pavlínce?

Video se připravuje ...

„Nikdy si nestěžoval. Ben byl a navždy bude nejsilnějším člověkem, kterého známe,“ prohlásil Benův strýc o chlapci, který se stal oblíbencem v kulinářské soutěži pro mladé talenty už v 11 letech. Slabost pro něj měl i hvězdný porotce Gordon Ramsay, který dokonce částkou 1,1 milionu korun aspoň zčásti uhradil výdaje na jeho (bohužel neúspěšnou) léčbu.

„Dnes jsme ztratili mistra kuchyně. Bene, byl jsi neuvěřitelně talentovaný kuchař, a ještě silnější mladý muž. Tvůj mladý život měl tolik tvrdých zatáček, ale vždy jsi vytrval. Posílám tvé rodině veškerou lásku, truchlím s nimi nad touto obrovskou ztrátou,“ kondoloval Gordon po Benově skonu.

Imunolog: V těle máme klíče, ničí covid i rakovinu a můžou za smrtnost viru. Protilátky ukazatel nemoci nejsou



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.