Kráska ze Slunečné Eva Burešová: Randí s hvězdným šéfkuchařem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kráska ze Slunečné Eva Burešová: Randí s hvězdným šéfkuchařem!

Eva Burešová prý propadla klukovskému šarmu Přemka Forejta
Eva Burešová prý propadla klukovskému šarmu Přemka Forejta (archiv)

To nevypadá jen na noční románek. Poté, co byl porotce novácké soutěže MasterChef Přemek Forejt (33) viděn, jak vychází z domu, kde má Eva Burešová (27) byt, se veřejně přiznal k jejich lásce. A ne ledajaké...

Na snímcích webu Expres.cz bylo vidět, jak známý kuchař pomáhal hvězdě primáckého seriálu Slunečná s tříděným odpadem, a dokonce se měl i k jejímu synovi Nathanielovi (3), kterému otevíral dveře od vlastního auta. Chlapec ho zjevně neviděl poprvé. Ostatně »neznámým« chlapíkem z televizní obrazovky už není ani pro její rodiče. I s nimi se měl už setkat.

Hvězda Slunečné Eva Burešová: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů...

Video se připravuje ...

Bude stěhování?!

Šéfkuchař napřímo řekl, co je mezi nimi. „Jen bych rád objasnil jednu věc. Ne, nejsem ženatý a ani jsem nikdy nebyl. A to, co je mezi mnou a Evičkou, je mi posvátné,“ napsal na svou sociální síť Forejt, jenž má trvalé bydliště zatím v Olomouci, kde žije i jeho dcera Stella.

Sexy číslo

Přestože oba primárně působí na konkurečních televizích, seznámili se nejspíš zcela paradoxně při práci. Během natáčení sedmé řady Tváře totiž zasedli v jedné porotě, byť jen v jedné epizodě. Přemek navíc Burešovou mohl okouzlit i svými pěveckými dovednosti, když vystřihl povedené číslo s Justinem Timberlakem (39). Nemluvě o jejím sexy vystoupení v kožených kalhotách a podprsence na písničku od Robbieho Williamse (46) a Kylie Minogueové (52), kde se svíjela u tyče a ko. lem soutěžícího Jordana Haje (32).

TVOJE TVÁŘ: Přemek Forejt z MasterChefa to rozjel jako Timberlake!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tulip
24. 11. 2020 • 07:35

No to je tada sestava.

Inka
24. 11. 2020 • 06:40

... je opravdu k smíchu, když se malé a směšné primitivní postavičky trapných seriálů nazývají * hvězdami *...a v tomto případě navíc, prý * kráska * ...😂😂😂

Tyto osůbky nezná NIKDO dále, než je hranice Česka 😂

adam.jacques
24. 11. 2020 • 06:34

Že si ona si vybírá zženštilý až 4% pány... Nejdřív ten tanečník, teď tenhle zženštilej slizák

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.