Vítěz MasterChefa naříká: Takto si vítězství nepředstavoval | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vítěz MasterChefa Staša naříká: Takto si vítězství nepředstavoval

Vítěz MasterChefa 2020 Roman Staša: Řekl, co udělá s půlmilionovou výhrou!
Vítěz MasterChefa 2020 Roman Staša: Řekl, co udělá s půlmilionovou výhrou! (TV Nova)

Finanční výhra v soutěži MasterChef mu měla zajistit hladký start zatím úspěšně rozjeté kariéry kuchaře. Plány mu, jako i dalším lidem, však překazila pandemie. Nyní je Roman Staša (32) rád, že se vůbec uživí.

Roman neměl ambice si otevřít vlastní restauraci. Charismatický vítěz poslední řady MasterChef chtěl lidem dopřát zážitkovou gastronomii přímo u nich doma. Rozjel tedy projekt s názvem Bez adresy, ale než se mu mohl začít naplno věnovat, zastavil ho koronavirus. A nebyly to pouze kulinářské zážitky a nové zkušenosti, o které Staša přišel.

„Jenom od Vánoc jsem zrušil vaření za více než sto tisíc korun. A každý den přicházím řádově o další tisíce,“ cituje Blesk Stašu, který sám covid prodělal. Bohužel se momentálně naplno nemůže věnovat ani kariéře kondičního trenéra, a tak peníze, které byly především na jeho kuchařku a výše zmíněný projekt, šly spíše na existenční potřeby.

MasterStaša: V hokeji lepší než Voráček, přesto skončil. Co říká o Pavlínce?

Video se připravuje ...

„Řeknu to na rovinu: Kdyby nebylo vítězství v MasterChefovi, tak nemám co jíst! Je pravda, že jsem dostal kompenzační bonus, ale na život podnikatele to nestačí,” prozradil webu ŽivotvČesku.cz

Šok po finále Masterchefa. Roman dostal covid! A Saudek odhadl, kolik má dětí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.