Milionář mezi námi: Nová reality show na Primě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Milionář mezi námi: Na Primě dnes startuje nová reality show

Prima chystá show Milionář mezi námi
Prima chystá show Milionář mezi námi (Blesk)

Milionář mezi námi – tak se jmenuje unikátní reality show, která dnes večer startuje na Primě. Prvním ze sedmi českých boháčů, kteří si budou muset vystačit jen s 550 korunami na týden a noclehem na ubytovně, je Jiří Antoš (60). Majitel zábavního parku Mirakulum, který utekl hrobníkovi z lopaty.

Zkoušel podnikat už za socialismu, coby vyučený truhlář s kamarády restauroval pod hlavičkou JZD historický nábytek. Netušil, že se blíží sametová revoluce, a hlavně pád komunismu. A když přišel, on u toho »nebyl«... „Jeli jsme i s dětmi trabantem po dálnici, synovi byly necelé dva roky a dceři dva měsíce. Bylo šero, mírně namrzlo a moje žena předjížděla sypací vůz. Dostala se moc blízko svodidlům a lekla se. Šli jsme do smyku a několikrát přes střechu,“ vylíčil Antoš nehodu s »bakelitovým« vozem, o němž se říkalo, že z něj jsou po bouračce trsátka.

Probuzení do svobody

Podnikatel putoval do špitálu. „Vážné zranění jsem měl naštěstí jen já,“ oddechl si. S nadsázkou se dá říct, že se budoucí milionář »probudil« do svobody. „Převrat jsem totiž prožil po nemocnicích. Když jsem se z jedné z nich vrátil, byl už kapitalismus,“ usmál se.

Důchod odmítl

Antoš měl pak jít do invalidního důchodu. „Chtěl jsem si k němu přivydělávat restaurováním nábytku. Nakonec ten přivýdělek byl takový, že jsem se styděl o ten invalidní důchod žádat,“ svěřil se muž, který dnes vlastní úspěšnou truhlářskou firmu a obří zábavní park Mirakulum v Milovicích.

Ostravské dobrodružství

Reality show Milionář mezi námi Jiřího Antoše zavede do Ostravy. Přes organizaci Mens Sana pomůže dělníkovi Standovi, který utrpěl vážné zranění mozku po pádu z lešení, bude řešit problémy ve vyloučené lokalitě Bedřiška a v boxerském King Klubu si vyzkouší trénink romských dětí. „Pro mě bylo natáčení radost. Poznal jsem silné příběhy. A díky nim získal přátele a prožil to, co bych normálně neprožil,“ svěřil se milionář s tím, že 550 korun na týden člověk opravdu musí řešit.

Boháči v utajení

Na týden se vzdají luxusu, denně musí hospodařit jen s 550 korunami a pomáhají potřebným. Na závěr pak přijde šok, dosud utajení boháči rozdají statisíce korun. V dalších dílech reality show se objeví i další známí multimilionáři, např. Karel Janeček či Simona Kijonková. Někteří jsou kvůli mediálně známému obličeji namaskováni k nepoznání.

Milionáře mezi námi můžete sledovat po sedm pondělních večerů od 21.35 na Primě.



Přečtěte si
aveneta
30. 11. 2020 • 08:59

Tak toto je k úsměvu....pro miliardáře je sranda věnovat pár sto tisíc k zviditelnění, jo budiž lépe než nic a někomu to může pomoci, ale ten level je trochu jinde...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.