Stehlíková alias Karla z Ulice: Smutná slova o seriálu a… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Stehlíková z Ulice: Smutná slova nejen o seriálu

Markéta jako Karla
Markéta jako Karla (archiv)

Markéta Stehlíková alias policajtka Karla ze seriálu Ulice pověděla o tom, jaké je to natáčet s dětmi a co si myslí o velké změně její postavy. Z jejích slov je znát, že ji práce poslední měsíce spíše vysilovala a cítila se jako na horské dráze.

„Je to trochu jiné hraní – z policistky matkou mávnutím kouzelného proutku, to se opravdu hraje jinak. Rodina Karly se rozrostla a ona musí najednou zvládnout dvě děti, jedno z toho úplně maličké. Takže abych byla upřímná, možná se mi lépe hrála ta emancipovaná pracující žena. Ale je asi pochopitelné, že postavy se musí někam vyvíjet – je to jako v životě…

Myslím, že na jednu stranu Karlu nová role naplňuje, jenže zároveň se potřebuje realizovat někde jinde, pracovat. Takže za mě je otázka, jak se s tímhle popere. Nicméně teď přemýšlím, že možná mluvím víc o své zkušenosti než o Karle. Uvidíme v jarní sezóně, jestli to máme podobný…

Video z Ulice zde:

Video se připravuje ...

Někdy si připadám jako na horské dráze. Je to jízda. A to musím zdůraznit, že máme velké štěstí na našeho malého hereckého kolegu Vojtíška (Felix Šrámek). Ale když jsem ho dostala poprvé do ruky, musela jsem pořád po očku pozorovat jeho maminku, jestli něco nedělám špatně. Jestli je se vším v pohodě. Zapomínala jsem text, nebyla jsem schopná říct repliku. Přiznávám, že to mě trochu vykolejilo. Práce s dětmi je svým způsobem vysilující, unavující a dialog stojí rozhodně víc energie. Ale už je to lepší a sžíváme se. Možná tak jako rodina v běžném životě,“ pověděla extra.cz Stehlíková.

Markéta Stehlíková: Karla to bude mít v Ulici hodně napínavé a nebezpečné

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.