Šafářová ukázala, jak to mají doma: Exkrementy najdete na zemi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Šafářová ukázala, jak to mají doma: Exkrementy najdete na zemi

Tomáš Plekanec nahradil svoji první manželku Lucii Vondráčkovou tenistkou Lucií Šafářovou už dávno. Možná ho na Lucii Šafářové zaujal její ryzí smysl pro humor a to, že své sociální sítě využívá především k tomu, aby si z něj dělala srandu. Naposled se pochlubila exkrementy na podlaze. Ty však nebyly jejího snoubence, ale jejich psa, se kterým Tomáš absolvoval nedostačující procházku. Další perly ze sociálních sítí se dozvíte v novém díle pořadu Síťoviny internetové televize Mall.tv.

Petr Vojnar a Lucie Macháčková jsou zde proto, aby vám neunikl žádný žhavý trend ze sociálních sítí. S námi nebudete out! Jaký status otřásl Facebookem, jaké vyfiltrované fotky zaplavily Instagram, kdo se ztrapnil na TikToku a které celebrity prostřelili napříč sítěmi? To se dozvíte v našem svižném zpravodajství a nepřijdete ani o zvířátko na konec.



Přečtěte si
xkalwk
29. 1. 2021 • 15:05

Zarytá milovnice pinďourů. Než porodila Plekancovi dceru, vystřídala 6 různých chlapů

lekno
21. 12. 2020 • 23:25

minalepa - To já na rozdíl od vás chápu vaši shovívavost vúči aférkam L.V., Když si randila za svobodna vesele i se ženáčem a otcem rodiny, kromě jiných mužú. Například fotbalista Tomáš Ujfaluši se vyjadřil veřejně v r. 2011, že za ním Lucie V. v minulosti párkrát byla ve Florencii a pak v Madridu. Řekl, že to pro něho byl nezávazný románek. V době románku byl ale ženatý. I jako vdaná žena L.V. s tajnými vztahmi nepřestala.. Když za ní po nocích se ploužil „ctěný“ pan H. do domu, kde bydlela s manželem.. Zřejmě vnímate tuhle zatuchlou romanci jako tragédii Rómea u Julie.. Akorát nikdo nezemřel a neměl tam překážet „lenivěc“ Tomáš – že jo ? Ty peníze od něho, ze kterých žila L.V. a bude žít i nadále – on dostal za své válení se za pecí a jako pecivál je nechtěl všechny darovat své pilné, něžné a věrné Lucinke V., která o něho každý den poctivě pečovala po všech stránkach.. To je vaše vnímání. Moje je odlišné - Lucie V. nemá žádné hranice.. Jednou na to možná sama přijdete ve svém životě a rúžové zamlžené brýle vám spadnou z obličeje.. Budete asi z její rodiny, proto ta vaše averze vúči partnerské dvojici Tomáše a L.Š. Lucie V. má za sebou hodně milencú, ona ráda své vztahy tají. Když z ní děláte svatici, púsobíte podle mně trapně..

minalepa
21. 12. 2020 • 09:11

Lekno, nechápu Vaši schovívavost vůče milencům zase já. Nejde o to, že se pejsek vykálel u nich doma, ale o to, s čím vším se milenci snaží prezentovat, jenom aby byli v bulváru. Tento příspěvek Šafina poslala sama do bulváru, zaplatila - to není momentka jako u Lucie V. A o tom to je, kde mají milenci hranici, jenom proto, aby se o nich mluvilo. O tom to je. Ale to jste zřejmě nepochopia.

lekno
20. 12. 2020 • 15:57

minalepa – Tykejte svým dětem, já nemám zájem o tykání s vámi.. Múj nick je slověnský pojem, v češtině značí – leknín. Že jste to nepoznala – se nedivím. Tolik myslíte na ty hovínka, až hrozí, že se váš slovník scvrkne jenom na jedno slovíčko – fúj.. Kočičky mám ráda, jsou čistotné. Ale pejsky jsou také – je to o výchově. Tomu prckovi se stala doma nehoda a není nutné kvúli tomu dělat vědu. Múže se stát i kočce.. Jistě na podlaze rodiče nenechali batolit se dítě a všechno vyčistili. Nedělejte z nich pacienty pro psychologa kvůli jejich sportovním povahám. Nechápete je, protože vy jste jiná. Jestli jste to nikdy nezažila, tak jen pro vysvětlení – když jsou skutečně dva do sebe zamilovaní, chovají se někdy jako děti. A nezáleží na věku. Odborná pomoc není nutná. Jenže tomu vy asi těžko porozumíte, protože máte vúči této dvojici averzi..

minalepa
20. 12. 2020 • 14:17

Lekno, nepřekvapuje mě tvoje hodnocení situace, protože tvůj nick se nápadně podobá " Lejnu ". Proto to pochopení. Máte pravdu, kočičky nevoní, ale narozdíl od pejsků jsou čistotné a mají domácí toaletu se stelivem, kam chodí vykonávat svoji potřebu a ta toaleta je krytá a stelivo třeba s vůní levandule. Což o to, každému chovateli pejsků se to stane, ale neprezentuje se tím v bulváru. A oni se smějí, jako měsičci na hnoji. Toto opravdu není k smíchu, ale přijemneším k zamyšlením. Chovají se jako malé děti a to doslova. Neustále o všechno soupeřit v životě o všechno k tomu by se měl vyjádřit psycholog.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.