Šafářová po porodu dcerky: Teď jsme se s Tomášem rozhodli, že... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šafářová po porodu dcerky: Teď jsme se s Tomášem rozhodli, že...

Lucie Šafářová s Tomášem Plekancem pózovali pro Sport Magazín
Lucie Šafářová s Tomášem Plekancem pózovali pro Sport Magazín (Barbora Reichová (Sport))

Lucie Šafářová (33) je po porodu dcery Leontýnky opět jako proutek.  Ačkoliv tenistka rodila teprve v prosinci, dokázala se velmi brzy dostat zpět do kondice a zhubnout 12 kilo. Tomáš Plekanec (37) je své partnerce velkou oporou, nyní spolu drží dietu.

Šafářová v posledních týdnech zásobuje svůj profil na Instagramu videii, kde společně s Plekancem cvičí. „Jsme oba celý den doma. V rámci zdravého partnerského vztahu jsme se proto rozhodli začít cvičit společně,“ řekla bývalá tenistka pro isport.blesk.cz.

S tréninkem začala na radu lékařů až po šestinedělí. "Šli jsme si s Tomášem třeba zahrát tenis, dělala jsem dřepy nebo posilovala břicho. Cvičila jsem zkrátka, jak to šlo, protože obzvlášť ze začátku nebylo kvůli starosti o malou příliš času," řekla Šáfářová Super.cz.

V současné době Šáfářová cvičí každý den, většinou dvoufázově.  "Teď máme už i plán, podle kterého jedeme a cvičíme téměř každý den. Dopoledne míváme většinou fitko, to znamená, že posilujeme s vlastním tělem nebo různými pomůckami. Odpoledne se pak snažíme zařadit kardio. Někdy si jdeme zaběhat, jindy si vyjedeme třeba na brusle," řekla dle Super.cz tenistka.

Šafářová však zhubla nejen díky cvičení, ale zaměřila se také na stravu. A jelikož ve dvou se to lépe táhne, připojil se k ní i partner Plekanec. „Já jsem byla celou kariéru zvyklá jíst zdravě a nic se u mě příliš nezměnilo ani v těhotenství nebo po porodu. Samozřejmě, když jsem měla nějaké chutě, tak jsem si dala i něco nezdravého, ale jinak jsem jedla, jak jsem byla vždy zvyklá. Zřejmě i díky tomu jsem pak v těhotenství nějak extrémně nepřibrala. Teď jsme se s Tomášem rozhodli držet i dietu, ale nejde o nic drastického," prozradila tenistka.

Díky cvičení a stravě se tak může pochlubit úbytkem váhy, který by jí mohla závidět kdejaká novopečená maminka. A kolik kilo tenistka zhubla? „Zhruba dvanáct. Dá se tedy říct, že v této chvíli jsem už na svojí váze. Musím říct, že jsem byla překvapená, jak to šlo rychle a nebylo to rozhodně žádné trápení. Možná je to i tím, že jsem celý život vrcholově sportovala. Na druhou stranu, já jsem po porodu opravdu hodně aktivní. Kromě cvičení, chodíme taky často na procházky nebo dělali různé výlety," svěřila se Šafářová webu isport.blesk.cz.

Trojnásobný otec Plekanec: Na jméně jsme se s Luckou shodili, časově to klaplo.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.