Sklíčená Šafářová od Plekance: Nečekaná slova lítosti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sklíčená Šafářová od Plekance: Nečekaná slova lítosti!

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec
Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec (Foto Instagram)

Byla velkou tenisovou hvězdou, dotáhla to až na pátou hráčku světa. Přesto teď prý zažívá období, které ji naplňuje o mnoho více. Jenže něco ji přesto trápí, jak píše Sport.cz.

Navzdory nouzovému stavu může být Lucie Šafářová (33) maximálně šťastná. Překonává ho totiž s milovaným partnerem Tomášem Plekancem (36) a vytouženou dcerou Leontýnkou (4 měsíce). „Moje rodina je v Brně a bydlí jen pět minut ode mě, hodně mi tak pomáhají i s dcerkou. Máme se opravdu dobře, Lea rychle roste a hlavně i mnohem lépe spí, takže se konečně dostáváme do pravidelnějšího rytmu. Jediné, co mi chybí, je návštěva kamarádek, které také mají miminka jako třeba Andrea Hlaváčková," svěřila se pro Tennis Channel, co aktuálně postrádá. Její pocity se tak zásadně neliší do pocitů nás všech. Nezbývá, než doufat, že se ke svým životům zase brzy vrátíme.

Na rozhovor s partnerem Šafářové Tomášem Plekancem se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
10. 4. 2020 • 13:25

Ešte k tomu tie rúška, v ktorých sa onedlho budeme už pekne pariť pri 30 st. C v tieni.. Chápem, že sú potrebné, ale realita nasledovná : človek ide po meste ako maskovaná kukla, naproti niekto povedomý - zahalený podľa vzoru islamských žien, v prípade chlapa - ako bankový lupič či chirurg pred akciou. A teraz kukla nevie : je to ona - on, alebo nie ? Pozdraviť či nepozdraviť ? Momentálne sa zdá, že nielen ekonomika - i sociálne vzťahy možu smerovať do pomalého krachu..Ale iste sa situácia postupne zlepší a s rúškami nebudeme pochodovať navždy..

DWEI
9. 4. 2020 • 12:18

Lucii to věřím - setkávání s kámoškami a přáteli.....to chybí celému národu!! Naštěstí má s Tomášem super vztah - musí to být strašné v rodinách, kde to drhne a nezvládali spolu být ani předtím...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.