Šafářová a Plekanec: Vytoužený sen je téměř na dosah | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Šafářová a Plekanec: Vytoužený sen je téměř na dosah

Lucie Šafářová s Tomášem Plekancem
Lucie Šafářová s Tomášem Plekancem (Instagram)

Lucie Šafářová (33) před rokem koupila pozemek v pražském Radotíně. Stavba od té doby výrazně pokročila a vypadá to, že noví nájemníci by se již brzy mohli nastěhovat. Tenistka nenechala dům postavit pro žití s přítelem Tomášem Plekancem (37) a dcerou Leontýnkou, údajně jde o investiční projekt.

Již je to dlouho, kdy si Šafářová pořídila část pozemku pro dvojdomek. Dlouho se pak sice nic nedělo, v lednu letošního roku ale už na místě stála dvě patra, a nyní je domeček téměř hotový. Podle webu eXtra.cz je třeba dodělat okolní terén a prostory uvnitř.

Ačkoliv by si někteří mohli myslet, že domeček nechala tenistka postavit pro společné žití s přítelem a dcerou, chyba lávky. „Jde o investiční projekt, nemám v plánu tam bydlet. Byla to investiční nabídka od společného známého (s majitelem vedlejšího pozemku hokejisty Petra Vampoly – pozn. red.). Žádné budoucí hnízdečko lásky podle spekulací,“ uvedla pro eXtra.cz před rokem.

SPORTOVCI NA SÍTÍCH: Šafářová jezdí s kočárkem, Bartošák maká na stavbě.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.