Svatební plány Šafářové? Tohle má být důkaz… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Svatební plány Šafářové? Tohle má být důkaz…

Lucie Šafářová s Tomášem Plekancem v rouškách
Lucie Šafářová s Tomášem Plekancem v rouškách (Instagram)

Na události posledních dnů reagujeme velmi emotivně. Výjimkou není ani Lucie Šafářová (33). Ta totiž svůj Instagram poslední dobou zásobuje velmi procítěnými komentáři. To i na adresu svého partnera, s nímž má dceru Leontýnku. Znamená to, že by se chtěla stát „paní Plekancovou“?

Bývalá tenistka a maminka tříměsíční holčičky se aktuálně nad světem zamýšlí mnohem více, než tomu bylo dříve. Uvědomuje si, jak je důležité v těchto chvílích spolupracovat a zároveň se mít na koho spolehnout. „Můžeme to zastavit, jen když budeme fungovat jako celek. Zvládneme to? Uvědomíme si, že to je třeba i jinde potom?“ Právě tato slova  Šafářové možná značí nepřímo i to, jakou váhu má pro ni rodina. Chtěla by tak s Tomášem Plekancem výhledově přistoupit k oltáři, aby svůj svazek zpečetili? Přece jen jde i o budoucnost jejich společné dcery.

„S každým nádechem miluj sebe a s každým výdechem miluj všechny bytosti okolo sebe,“ znělo zase jiné poselství bývalé tenisové jedničky. Pravdou je, že ze strany Lucie Šafářové je větší tolerance ostatních více než nutná. A že je jí pravděpodobně schopná. Do svého života totiž musela přijmout i syny, které má její láska s Lucií Vondráčkovou. Jak se ale zdá, srdce Lucie Šafářové dovede pojmout mnohem více.

Na rozhovor s Lucií Šafářovou se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.