Herečka Adamovská vzpomíná: Co musela odpustit Bohdalové? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Adamovská bez obalu! V čem ji Bohdalová zklamala?

Jiřina Bohdalová a Zlata Adamovská
Jiřina Bohdalová a Zlata Adamovská (abl)

Herečky Jiřina Bohdalová (89) a Zlata Adamovská (61) k sobě mají blízko. Však taky Bohdalová nesměla chybět na svatbě Adamovské s Petrem Štěpánkem (72). Je tedy pochopitelné, že i Zlata přispěla svými zážitky do bestselleru Vždycky upřímná Jiřina Bohdalová.

V knize Petra Macka (39) herečka známá z Ordinace v růžové zahradě 2 vzpomíná na dobu, kdy na chalupě Jiřina hlídala jejího osmiletého syna Petra a svého stejně starého vnuka Vojtu. Dále Zlata zmínila i její legendární dort.  „Do divadla mi jednou dokonce přinesla k narozeninám svůj „Vzteklý dort“. Něco famózního. „Nebe v hubě“, vzpomíná s úsměvem oblíbená herečka.

Název dortu vznikl kvůli práci, kterou si Jiřina s jeho výrobou dala. Adamovská má však s touto vzpomínkou drobný problém. „Jediné, co mě na Jiřině mrzí, je, že mi nechce dát recept,“ cituje Zlatu deník Blesk.

Jiřina Bohdalová: Novoroční zdravice pro čtenáře její knížky Vždycky upřímná!

Video se připravuje ...

Vůči legendární herečce však žádnou zatrpklost necítí, ba naopak. „Ráda jí to prominu. Protože mně dala mnohem víc. Nejen to, že mne podržela a pomohla mi v mých těžkých životních chvílích, ale hlavně jsem měla možnost s ní hrát nejen v televizi, ale téměř dvacet let v Divadle na Vinohradech,“ dodává Adamovská.

Proč měla Bohdalová blízko k herečce týrané komunisty? A Neckářovi se komplikuje život i zdraví

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.