Přítel »Bohdalky« o jejich vztahu: Věčné spory kvůli orgasmu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Přítel »Bohdalky« o jejich vztahu: Věčné spory kvůli orgasmu

Bohdalka s přítelem Lubomírem Fockem.
Bohdalka s přítelem Lubomírem Fockem. (Foto: Herminapress.cz)

Po boku legendární herečky se objevuje několik let úspěšný česko-slovenský podnikatel Ľubomír Focko (66). Jak je to s jejim vztahem doopravdy a co stojí za spojenectvím Jiřiny Bohdalové (89) a tohoto muže, prozradil Focko v bestselleru Vždycky upřímná Jiřina Bohdalová.

Seznámili se prý kdysi na třicetinách Jirky Pomeje, opravdu blíže se ale měli poznat až na zájezdu Amfory do Dubaje. Od té doby jsou si podle slov podnikatele pořád na blízku, i když tradiční model partnerského vztahu Ĺubomír Focko nepotvrdil. „Máme se velice rádi, jsme spolu hrozně rádi, ale nehledejte v tom nic jiného. Ale jako ženská se mi líbila už odmala, byl to ten typ usměvavé, energické ženské, jaké se mi líbí,“ přiznal na rovinu.

Už aby byl konec! Jiřina Bohdalová (88) trpí kvůli novému pořadu

Video se připravuje ...

V komunikaci se ale přesto nevyhýbají ani velmi intimním tématům. Kvůli problematice předstíraných ženských orgasmů jsou prý v neustálé při. „Zatím jsme se neshodli v otázce orgasmu u žen – nevím, nemám zkušenosti, jak v tomto oboru vynikají herečky, ale myslím, že ani sebelepší hvězda není schopna tento kus sehrát tak, aby to muž nepoznal. Ať si myslí kdo chce co chce, je to tak. Jiřinka sice tvrdí, že to je schopná sehrát každá žena, ale já jí oponuji. Musím ji zkrátka o mojí pravdě nadále přesvědčovat,“ odhalil podle Blesku.cz jediné jejich slabé místo jejich přátelství podnikatel Focko.

Bohdalová ve Zlaté masce: Kvůli čemu z ní měli legraci?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.