Nová sexy kolekce žhavé Rihanny: Rozbal si svůj dáreček! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nová sexy kolekce žhavé Rihanny: Rozbal si svůj dáreček!

Rihanna předvedla novou kolekci spodního prádla.
Rihanna předvedla novou kolekci spodního prádla. (Profimedia.cz)

Nadílka letos přišla o něco dřív. Zpěvačka Rihanna (32) se vytasila s novou vánoční kolekcí spodního prádla a není důvod pochybovat o tom, že dámy po celém světě začaly psát dopisy Ježíškovi. No, možná i pánové. Tenhle kousek je totiž vážně exkluzivní. Stačí jen zatáhnout za stužku!

Že se z hereček, zpěvaček a modelek stávají módní návrhářky, je v showbyznysu celkem běžné. Čokoládová kráska Rihanna (32) ovšem v roce 2017 přišla s neobvyklým nápadem: Pod značkou Savage x Fenty začala navrhovat prádlo pro plnoštíhlé, byť se sama s kily navíc nepotýká. „Hlavním cílem je, aby se každá žena cítila sebevědomě, přestože na sobě bude mít i jen titěrnou kraječku,“ prohlásila tehdy a hesla se – jak je vidno z letošní vánoční kolekce – drží pořád...

Máte odvahu?

Co na tom, že na první pohled připomíná náš tradiční cibulový vzor, modro-bílá zkrátka letos o Vánocích frčí! Volánkové bombarďáky s vysokým pasem sice nejsou úplné terno. Ovšem podprsenka, ta to všechno vylepšuje. Tady se totiž šetřilo materiálem! A všemu vévodí ona zmiňovaná stužka. „Pánové, rozvažte ji a rázem objevíte 13. komnatu!“ vzkazuje zpěvačka. Rihanniny sváteční kousky jsou k mání od úterý a zřejmě o ně bude velký zájem. Kdo je ale chce nadělit pod stromeček, měl by začít šetřit. Celý komplet totiž stojí v přepočtu asi 2400 korun.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.