Co dělaly v týdnu nejslavnější modelky? Šlapaly molo pro Rihannu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Co dělaly ve čtvrtek nejslavnější modelky? Šlapaly (molo) pro Rihannu!

Rihannu dnes obdivuje celý svět.
Rihannu dnes obdivuje celý svět.  (Profimedia.cz)

Tak nadupané přehlídkové molo svět už dlouho neviděl! V hotelu Westin Bonaventure v kalifornském Los Angeles se ve čtvrtek večer konala přehlídka nové kolekce Savage X Fenty zpěvačky Rihanny (33) a novinky předvedly topmodelky Gigi Hadidová, Irina Šajková, Emily Ratajkowski nebo Behati Prinsloová. A byla to skutečná pastva pro oči!

Emily Ratajkowski (30)

Ani stopa po porodu V březnu přivedla na svět syna Sylvestera, ale v zářivě fialovém prádle ukázala tak dokonalé křivky, že by jí ten porod nikdo nevěřil. „Na nahotě není nic špatného,“ vzkázala kritikům, kteří jí vyčítali, že se příliš odhaluje.

Gigi Hadidová (26)

Inspirace Playboyem Americký andílek Victoria’s Secret předvedl blyštivý žakárový top s modrými kalhotkami a chromovými botami zn. Mary Jane. Model prý inspirovaly hrátky ve vile Hugha Hefnera (†91), zakladatele časopisu Playboy.

Rihanna (33)

Bohatá bez zpěvu Už několik let sice moc nezpívá, ale jako obchodnice si hvězda z Barbadosu vede dobře. Však se také nedávno stala nejbohatší zpěvačkou planety. Muzika, kosmetika, módní kolekce a reklama jí vynesly 36 miliard korun!

Fenty Beauty, maska na rty a sprej na vlny: Recenze kosmetických novinek

Video se připravuje ...

Behati Prinsloová (34)

Z budoucnosti Rodačka z Namibie oslnila stříbrným topem a kalhotkami, které měly symbolizovat návštěvu mimozemské bytosti. Něco jako E. T., jen o hodně víc sexy. Její manžel Adam Levine (42, frontman kapely Maroon 5) by mohl vyprávět...

Irina Šajková (35)

Hadí žena Uhrančivý pohled kobry, na sobě kožené šaty s hadím vzorem a šálou až k zemi, navíc zlaté náušnice, náramky a prsten plus zlatý řetízek kolem břicha. Stačilo se trochu zavlnit v bocích a všichni pánové šli do kolen.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.