Otec sester Hadidových narazil: Vila za 2,3 miliardy je zbořená! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Otec sester Hadidových narazil: Vila za 2,3 miliardy je zbořená!

﷯Hadid se svými dcerami.
﷯Hadid se svými dcerami. (Foto Profimedia.cz )

O tom, že zákony platí pro každého, se přesvědčil Mohamed Hadid (73). Otec supermodelek Belly (25) a Gigi (26) je proslulý jako megalomanský developer. Rozestavěnou vilu v Bel Air v hodnotě 2,3 miliardy Kč, ale bourá demoliční četa.

Realitní magnát si pozemek na kopci na prestižní kalifornské adrese, kde bydlí převážně hollywoodské hvězdy, koupil v roce 2011. Tehdy za něj dal v přepočtu 49 milionů korun.

Nebezpečí pro ostatní

Od té doby tam na ploše o rozloze bezmála 2800 m² téměř ilegálně vyrůstal obří palác, kvůli němuž zbohatlíkovi z Palestiny nemohli sousedi přijít na jméno. A v jejich čele stál právník s krásně českým jménem Joseph Horacek, který vlastní sídlo hned pod Hadidovou monstrstavbou! „Už roky kašle na nařízení města, i na nás,“ citovaly ho noviny. Rozhořčení občané dokonce na svou stranu získali i Hadidova architekta, který přiznal: „Kdyby se dům sesunul, strhne i další pod sebou.“

Bella Hadid na přehlídce Michael Kors

Video se připravuje ...

Drahá hromada sutin

Soud souhlasil s žalobou, že Hadid porušil stavební předpisy a šidil základy. A nařídil celou stavbu odstranit! „Tohle je všechno, co jsem chtěl. Je chamtivý a za to si zaslouží být potrestaný,“ mnul si spokojeně ruce Horacek. Hadidovi se nakonec podařilo celou stavbu prodat aspoň za 190 milionu firmě Sahara Construction, která souhlasila, že bouračku za dalších 112 milionu provede. Získané pozemky pak hodlá rozparcelovat a se ziskem prodat.

Tereza Maxová vzpomíná na focení na obálku Reflexu v roce 1999 i na svou kariéru topmodelky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.