Miss mokré tričko: Modelka Brooks Naderová zářila na pláži! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Miss mokré tričko: Modelka Brooks Naderová zářila na pláži v Miami

Brooks Nader
Brooks Nader (Foto Profimedia.cz)

Jednou z největších poct, jaké se modelce může dostat, je otisknutí její fotky v prestižním plavkovém vydání magazínu Sports Illustrated. To se americké modelce a herečce Brooks Naderové (26) povedlo poprvé v roce 2019.

Tehdy vítězně prošla náročným castingem. Prvenství ale dosáhla právem, důkazem budiž její nejnovější snímky z dovádění ve vlnách na pláži v Miami. V bílém topu, který zprůsvitněla voda, a černých bikinách francouzského střihu vypadala Brooks zkrátka božsky... Není se co divit, že v žádném z ročníků plavkového SI od roku 2019 už nechyběla... „Cítím se sebevědomější než kdykoli jindy,“ říká, a hlavně na každém kroku dokazuje!

Bella Hadid na přehlídce Michael Kors

Video se připravuje ...

Už je vdaná...

Zajímala by vás tahle kráska? Tak to si, pánové, nechte zajít chuť – Brooks je už vdaná! Nejšťastnějším mužem pod sluncem udělala Billyho Haireho, jenž kdysi pracoval ve vedení Sports Illustrated a nyní by měl být ředitelem digitální platformy Maven.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.