Marešovi pod palbou: Proč čelí tak drsné kritice? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Marešovi pod palbou! Proč čelí tak drsné kritice?

Leoš a Monika Marešovi
Leoš a Monika Marešovi (profimedia.cz)

Jen co se u nás koronavirová situace opět o něco zlepšila, mnohým to nedalo a vycestovali z Česka, aby si letos ještě trochu dopřáli mořského ovzduší. Pro luxusní odpočinek v zahraničí se rozhodli i moderátor Leoš Mareš (44) s manželkou Monikou (39). A nebyla to pouze pohádková destinace, která byla podrobena diskuzi.

Nedá se říct, že by se jednalo vyloženě o dovolenou. Nejlépe placený český moderátor totiž i z Malediv vysílá ranní show na Evropě 2. Takto luxusní pracovní prostředí si tedy může dovolit jen málokdo!

Společnost mu dělá jeho manželka, která na sociálních sítích zásobuje své sledující nemalým množstvím snímků sebe a exotického okolí. Že na své postavě Monika dře, není nic nového. Nemá pak problém se s výsledkem hodin strávených cvičením pochlubit, a ukázat tak luxusní postavu v plavkách.

Jak probíhalo focení s Monikou Marešovou?

Video se připravuje ...

Přesto se však najdou tací, kteří tak vypracované postavě neholdují a naopak ji kritizují. „Moniko, nemyslíte si, že jste příliš hubená? Chtělo by to přibrat,“ uvedl jeden ze sledujících podle webu eXtra.cz. Jiní se naopak za Marešovu ženu postavili. „Moniko, nic si z toho nedělejte. Nastavujete českým ženám zrcadlo. Každá tak může vypadat. Když se chce, všechno jde,“ tvrdí další.

Monika se na rozdíl od některých svých >>instagramových<< kolegyň nenechá vyvést z míry a na negativní komentáře spíše nereaguje. Je si vědoma toho, že ne všem se líbí to samé, a tak nemá potřebu se k této skutečnosti jakkoli vyjadřovat.

Mareš poslal láskyplný vzkaz Monice: Jsem na tebe moc pyšný. Proč?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.