Lidem s Meghan dochází trpělivost: Harry, už se rozveď! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Lidem s Meghan dochází trpělivost: Harry, už se rozveď!

Meghan Markle a princ Harry
Meghan Markle a princ Harry (archiv)

Meghan je díky svému jednání ve Spojených státech opět viděna v nelichotivém světle a lidé už začínají dělat závěry. Pár roků a přijde rozvod. Takto to vidí AJ Benzado, odborník na životy slavných. V královské rodině totiž přituhuje a vztahy se čím dál více ochlazují.

Meghan (39) totiž Harryho (36) údajně naprosto ovládá. >> Rebelie<< z Harryho strany započala právě během manželství s bývalou herečkou. Počínaje dobrovolným odchodem z paláce přes horlivou snahu Meghan se politicky zviditelnit, jak britská společnost, tak i Buckinghamský palác to vidí zcela jasně.

Noční můra Karla Gotta opět vyplouvá. Zakročí Ivana? A hořké loučení Harry a Meghan

Video se připravuje ...

Manželku prince Harryho sice americké ženy berou za novodobou ikonu feminismu, někteří američtí kongresmani však tlačí na královnu, aby Markleové odebrali titul. Paradoxem zůstává, že se Harry s Meghan přestěhovali do Ameriky právě proto, aby nebyli tolik viděni a probíráni. Sami ale v médiích neustále vystupují. Zároveň je bývalá herečka, která dokonce točí motivační videa pro mladé dívky začínající kariéru, špatným příkladem pro ženy, které bojují za rovnoprávnost. Sama za sebe totiž >>díru do světa<< neudělala. Nejvíce se proslavila až díky sňatku s Harrym, což není dobrý příklad pro soběstačné ženy.

Nešťastná královna: Harry, opusť Meghan! A manžel Pilarové o bolestech před smrtí

Video se připravuje ...

Pokud by měla královna Alžběta (94) překousnout fakt, že se princ Harry vzdal svých královských rolí, svými dalšími činy přilévá manželský pár olej do ohně. Velký ruch je především okolo Meghan, Harry se podle lidí spíše nešťastně >>veze<<.  A podle expertů je to prý otázka času, než i samotnému Harrymu dojdou nervy.



Přečtěte si
tryskomys
19. 10. 2020 • 13:44

Vše už bylo řečeno,nic ta nula nedokázala,jen předvedla jak to umí v posteli,to bylo celé,Harryho prachy prošustrovala,tak se nemůže urvat z anglické rodiny,nedej bože,aby přišla sussexka o titul,zas by byla plebska jako celý život,už aby to bylo,ha ha ha.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.